et bondegårdsliv i storbyen

De brune piger: Lama og Bagel

Kort introduktion af mine kæledyr

 

Jeg kan ikke have en blog, der handler om det, der gør mig glad, uden at introducere mine to brune piger, Lama og Bagel. De er begge teddyer (den krusede pels, der minder om en dørmåtte), og de er bedste venner.

Lama er født i marts 2020, og jeg har haft hende i et år nu. Hun flyttede ind hos mine tidligere marsvin Bacon og Mango, da Bacons helbred gik ned ad bakken, og Mango ikke skulle efterlades alene. Marsvin er nemlig flokdyr og skal have roommates at hyle ad køleskabet sammen med.

Lama

 

Efter jeg mistede Bacon og senere Mango, fik Lama sin nye veninde Bagel.

Bagel er født 24. april 2020, og jeg har fået hende for 1,5 måneder siden. Bagel har haft et kuld på 5 unger – forestil dig lige 5 unger i den lille krop – i januar 2021, og hun føles som en lille spændt bodybuilder, fordi marsvins kroppe ændrer sig efter fødslen i en periode.

Bagel

Lama er af natur en nervøs gris, der skal se alle an, og Bagel er udadvendt og nysgerrig, og hun løber ofte runder på gulvet herhjemme – altså når hun ikke løfter vægte.

 

Se flere billeder (læs; spam) af pigerne på min Instagram.

 

Mia N

DEL

Del på facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Lidt om Lama og Bagel

Nyt om mine to teddymarsvin, som har hver sin personlighed, rutine og favoritsnacks   I foråret sidste år havde jeg

Mere

Mia N

Psykolog, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 34 år og oprindeligt nordjyde fra Hjallerup og Aalborg. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på tredje år med mine to marsvin og ca. 60 planter og elsker det. Jeg er uddannet psykolog og arbejder i psykiatrien. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad.

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen