Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Det Kollektive Klædeskab: Ny butik i Roskilde

På opdagelse i det nye butikslokale i Roskilde

 

Jeg var i torsdags på en lille Roskilde-udflugt for at tjekke Det Kollektive Klædeskabs nye butikslokale i Roskilde på Ringstedgade 13 ud. Jeg havde tidligt fri, pakkede min bil med køre-Pepsi Max og kørte den ca. 35 minutter lange tur fra Nørrebro mod Roskilde. Det er en fridagstradition for mig, hvor jeg lige snupper Klædeskabet, Søstrene Grene og garnbutikken Hobbii i ét hug. Så er der tanket op på kreativitet og farver!

 

Ringstedgade 13

 

Roskildeafdelingen (det tidligere lokale på Karen Olsdatters Stræde) af Det Kollektive Klædeskab har altid været en af mine favoritter, både fordi den var stor, og der dermed også var et stort udvalg, men også fordi jeg altid har hyggesnakket med de frivillige. Jeg har kunnet få meget tid til at gå med at lede efter de fineste fund i tøjstativerne, og jeg er også flere gange blevet forvekslet med en frivillig selv (og selvfølgelig været awesome til det, da jeg er så stor kunde, at jeg alligevel ved en del). 

Jeg har fulgt lidt med i renoveringen af det nye butikslokale på Ringstedgade 13 på Instagram og var spændt på at se, om det kunne måle sig med det gamle lokale.

 

 

Det kan det. Selve lokalet er mindre, måske endda halvt størrelse af det forrige, men det er så fint indrettet, at jeg næsten tror, der er lige så meget tøj – uden at det føles klaustrofobisk.

Det nye Roskilde-Klædeskab er nok det, der efter min mening, mest ligner en rigtig butik. En lækker, farverig vintagebutik. Der er fyldt med tøj på stativerne, og det er fint organiseret. Jeg fandt mange gode fund, bl.a. en brun vinterfrakke med faux fur og både en blå og en grøn vintage blazer.

 

Selvbetjeningsstationen

 

Selvbetjeningsområdet er rummeligt og i system, og det var let at stå og klippe mærker af og regne point sammen. Der er en hyggelig og varm stemning med de rosa vægge og accessories og smykker rundt omkring på væggene og i vinduet.

 

Ringstedgade 13 er en ny lille perle i genbrugsuniverset Det Kollektive Klædeskab. Det bliver ikke mit sidste besøg.

 

 

 

Adresse: Ringstedgade 13, 4000 Roskilde

Læs mere: www.detkollektiveklaedeskab.dk

 

Mia N

 

image_print

DEL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg