Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Et uventet juleeventyr i Grønne Hjem Gentofte

Grønne Hjems juleudstilling er et mix af plantejungle og varm, glimtende julestemning, og jeg er fan

 

Indlægget er ikke sponsoreret, og jeg har selv taget billederne. 

Som det fremgår af tidligere indlæg Tag med mig i plantecenter: Grønne Hjem Valby, er jeg en ikke helt fremmed gæst i Grønne Hjems plantecentre. Jeg elsker at tage derud under indbildning af, at jeg “bare skal kigge” og “ikke skal købe planter, for jeg mangler jo ikke nogen”.

Klip til mig, der kører rundt med så mange planter på passagersædet af min bil, at det ligner, jeg er taxachauffør for sjældne planter, der skal til julefrokost. 

 

 

Jeg har ikke været i Grønne Hjem noget tid, netop fordi det altid ender som beskrevet ovenfor, men for nyligt ville jeg lave adventspakker til mine kolleger. Små planter og nips var oplagt, og derfor tog jeg i Grønne Hjem.

Jeg tænkte, der nok var juleudstilling derinde, men jeg var ikke forberedt på, hvor stort og smukt, det var. Der var ikke bare tale om en juleudstilling. Et stort område af centeret var lavet om til glimtende julejungle med julekugler og lys i alle farver.

 

 

Noget af det, jeg elsker mest ved Grønne Hjem, er den stemning, de får lavet med udsmykningen. Der hænger planter ned fra loftet, som skaber en hule-fornemmelse. Samme strategi har de benyttet til juleudstillingen, hvor du er helt rammet ind i julens lys.

Hvis du kan lide julestemning og planter, så vil jeg anbefale at tage derud. Du behøver som mig ikke bruge 500kr på planter og lidt ekstra på adventsgaver. Men måske kan du ikke lade være.

Jeg var i hvert fald så imponeret, og jeg overvejer at spørge Grønne Hjem Gentofte, om jeg må flytte ind.

 

DAGENS PLANTEKØB

Udover adventsgaverne, som jeg ikke kan afsløre, da mine kolleger måske læser med, så købte jeg, som forudset nogle planter. Jeg købte en ny Alocasia Baginda Dragon Scale, fordi den havde jordens største blad. Jeg købte også en Monstera Standleyana, fordi min for nyligt er gået mod lyset, og jeg fandt den meget sjældne Strobilanthes Dyeriana. Jeg kunne huske, at den var på min venindes plante-ønskeliste, så jeg købte den til hende.

I mellemtiden er jeg selv blevet så forelsket i den, at jeg har fået lov at dele planten i to: en til mig, en til hende.

 

Strobilanthes Dyeriana

 

Jeg blev derudover også fanget af den smukke Aechmea, som jeg måtte stoppe op og tage et billede af.

 

Aechmea, måske af varianten Blue Tango? Grønne Hjem har helt sikkert svaret.

 

Grønne Hjem får, som altid, mine varmeste anbefalinger.

 

Gå til Grønne Hjems hjemmeside og instagram (Valby, Gentofte, Ballerup).

 

Mia N

 

image_print

DEL

2 reaktioner

  1. 🎄 det er den bedste butik, både til planter og gaver. Enig, der er en hent eventyrlig stemning i deres udstilling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg