Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Farverige outfits #1

Sammensæt farver og mønstre

 

Jeg elsker at gå med farver og mønstre, og fordi jeg køber næsten alt mit tøj i genbrug og Det Kollektive Klædeskab, så kan jeg også for små beløb eksperimentere en hel masse. Jeg kan afprøve, om farver fungerer til mig, og jeg går heller ikke så meget op i størrelser. Jeg har meget tøj, som er for stort til mig, men hvor et bælte om taljen kan få det til at fungere.

I min optik gælder følgende ift., hvis man gerne vil klæde sig mere farverigt: anything goes! I hvert fald mens man øver sig og sammensætter sine outfits. Undervejs kan man så have en mavefornemmelse eller indre stemme, der kommenterer og hjælper en på vej. Min siger fx nogle gange: “ej, det er for cirkus, det der” eller “det outfit går kun an, hvis du IKKE også har dine røde hummerformede øreringe i”.

 

Mia N

 

image_print

DEL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg