et bondegårdsliv i storbyen

Forårsloppesæsonen er i gang

Og jeg har allerede gjort mine første, farverige vintagefund!

 

Du kan finde gode lopper og genbrugsfund i København hele året rundt, men der er bare ikke noget som forår- og sommersæsonen, hvor de store genbrugsmarkeder åbner. Indtil der er varmt nok, holdes de indenfor bl.a. i Nørrebrohallen, DGI byen, Studenterhuset ved Rundetårn, Øksnehallen og Kulturhuset Indre By.

Lige så stille åbner de ét efter ét udendørs og gør foråret og sommeren endnu mere farverig.

 

Veras Market i Nørrebrohallen

 

I forrige weekend åbnede Veras Market, mit favorit marked for genbrugstøj og accessories, i Nørrebrohallen. Jeg var forbi under undskyldningen, at jeg ville skrive et blogindlæg og tage lidt billeder, men jeg var naturligvis også nødt til at ose lidt blandt de mange farverige stande. Der var utroligt mange mennesker, og jeg blev ramt af “irriteretsveden”*, så jeg var lige ved at opgive og vende om, da jeg ankom. Jeg væbnede mig dog med tålmodighed og fik klemt min nordjyske kræmmersnude ind mellem de besøgende. 

 

 

Der var som altid et stort udvalg af alt fra sofistikeret designertøj til mormors aflagte blomsterkjoler fra 60’erne. Der er også altid et godt udvalg af smykker, make up, tasker og sko.

Derudover har Veras Vintage deres egen stand, hvor man altid kan købe én ting for 40, og fem for 100kr. Generelt er priserne virkelig gode.

 

 

Derudover var der i weekenden også loppemarked i Bellacenter. Jeg var ikke forbi i denne omgang, men har været det før. Det er stort, og der plejer at være både tøj, møbler og alt sniller snaller i mellem.

 

DENNE WEEKEND (5.-6. marts 2022)

I denne weekend er der Finders Keepers marked i Øksnehallen, hvor bl.a. mit elskede Det Kollektive Klædeskab har en stand. Hvis du ikke er medlem allerede, er det oplagt at kigge forbi og høre mere om konceptet. Derudover kan du støtte alverdens designere og kreative sjæle ved at besøge deres stande og måske shoppe lidt. Jeg ved, at Saisall, der laver de smukkeste øreringe, har en stand, og den er et besøg værd.

Der er i denne weekend også både Ritas Blå Lopper i Kulturhus Indre By og Trendsales Market i Nørrebrohallen. Jeg får travlt.

 

Et af mine fund: silkeskjorte fra Lovechild

 

Nu er der kun at glæde sig til, at endnu flere loppemarkeder åbner. Jeg forbinder efterhånden forår og sommer med at gå i solens stråler (læs; regnens dråber), kigge på farverige lopper, tale med fremmede og bare hygge mig, så jeg glæder mig.

 

Mit favoritfund fra dagen: en blå vintagekjole fra FINK

 

Du kan læse mere om mine favorit loppemarkeder her.

 

Mia N

 

*”Irriteretsveden” er mit navn for den sved, der særligt pibler frem på overlæben (som kvinde), fordi man står i kø, har det varmt, er overstimuleret eller stresset. Det er en kombination af sved og vrede og ender ofte ud i enten flugt fra stedet, konflikter eller akut spisning af müslibar.

DEL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relaterede indlæg

Mia N

Psykolog, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 35 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på fjerde år med mine marsvin og utallige planter og elsker det. Jeg er uddannet psykolog og arbejder i psykiatrien. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen