et bondegårdsliv i storbyen

Genbrug

Jeg elsker genbrug! De fleste af mine møbler og nips er fra genbrug, storskrald eller byttereolen i min gård, som er et lille område, hvor vi beboere lever efter mottoet: “one man’s trash is another man’s treasure”. Jeg kan generelt ikke gå forbi en genbrugsbutik uden at gå derind, fordi det føles som et eventyr at gå og kigge på andres forladte sager.

Det meste af mit tøjskab er også genbrug fra hhv. genbrugsbutikker, genbrugsmarkeder og Det Kollektive Klædeskab. Jeg elsker at klæde mig farverigt, mikse mønstre, rocke skulderpuder og generelt ligne en farverig bedstemor, og det er så let med genbrugstøj. 

Her vil jeg vise mine nyeste fund og alt andet relevant fra mit genbrugsunivers. Lad os sætte lidt farve på hverdagen.

(Jeg påstår ikke at være frelst eller en miljøengel. Jeg køber danskvand i plasticflasker, har en Iphone og flyver ofte til Thailand).

Kærlighed til 80’erne

80’er inspirerede outfits    Hvis du som jeg har en garderobe, der består næsten 100% af genbrugstøj, så er vil jeg

Mere

Nyeste genbrugsfund #1

Jeg har været i 3 forskellige genbrugsbutikker i dag og fundet en masse gur sager.   Røde Kors Genbrug, Nørrebrogade 40,

Mere

Mia N

Psykolog, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 34 år og oprindeligt nordjyde fra Hjallerup og Aalborg. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på tredje år med mine to marsvin og ca. 60 planter og elsker det. Jeg er uddannet psykolog og arbejder i psykiatrien. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad.

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen