Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Genbrug

Jeg elsker genbrug! De fleste af mine møbler og nips er fra genbrug, storskrald eller byttereolen i min gård, som er et lille område, hvor vi beboere lever efter mottoet: “one man’s trash is another man’s treasure”. Jeg kan generelt ikke gå forbi en genbrugsbutik uden at gå derind, fordi det føles som et eventyr at gå og kigge på andres forladte sager.

Det meste af mit tøjskab er også genbrug fra hhv. genbrugsbutikker, genbrugsmarkeder og Det Kollektive Klædeskab. Jeg elsker at klæde mig farverigt, mikse mønstre, rocke skulderpuder og generelt ligne en farverig bedstemor, og det er så let med genbrugstøj. 

Her vil jeg vise mine nyeste fund og alt andet relevant fra mit genbrugsunivers. Lad os sætte lidt farve på hverdagen.

(Jeg påstår ikke at være frelst eller en miljøengel. Jeg køber danskvand i plasticflasker, har en Iphone og flyver ofte til Thailand).

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg