Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

KONKURRENCE: Vind romanen INSTINKT og en masse planter!

Dette er mit livs første blogindlæg. Jeg har pustet ballonerne op, og det er en fest, hvor alle er inviteret! Jeg glæder mig til at have en lille oase, hvor jeg samler de ting, jeg elsker, interesserer mig for, og som gør mig glad.

Jeg har i flere år delt ud på Instagram (IG) om mine interesser og mine hverdagsobservationer i smukke København, og min IG er for mig ligesom min kamerarulle på min telefon: et sted, hvor jeg samler alle de små, fine øjeblikke, der opstår hver eneste dag, og som jeg for alt i verden ikke vil overse. Det er nemlig så let at overse i perioder, hvor enten arbejde, at skifte til vinterdæk på bilen eller mærkelige kropssmerter, fordi man er over 30, fylder for meget.  Jeg kan komme til at overse dem, hvis bare en person dytter af mig i trafikken, og jeg bruger 30 min bagefter på at spekulere over hvorfor (Kørte jeg for langsomt? Overhalede jeg for hurtigt? Er min lygte gået? Er der en fartkontrol i nærheden?).

Jeg har derfor – og fordi jeg har en temmelig elendig hukommelse – forpligtet mig overfor mig selv til at dokumentere, fotografere, nedskrive, gemme og til dels offentliggøre de små stunder, der opstår hver eneste dag, som skaber glæde. Både på min IG, i dagbøger og via mit Happiness Jar, som man kan læse mere om her.

 

Men jeg kigger mig også lidt over skulderen, mens jeg skriver dette første indlæg.  Jeg tænker over, hvad andre mon tænker om det, og jeg kan mærke en uvelkommen gæst ånde mig i nakken – janteloven.

For er det at lave en blog en måde at insinuere, at jeg synes, jeg har noget klogt at sige? At jeg er the shit? (det er jeg faktisk, men hovedsageligt når det kommer til andre ting, fx planteviden eller at spise mange tarteletter). Er det at sende et signal om, at jeg synes, jeg er bedre end nogen, eller at jeg er #livingmybestlife?

I manges øjne vil mit liv nemlig ikke være særligt beundringsværdigt, snarere tværtimod. Jeg er introvert, single, arbejder for meget, spekulerer for meget, og ofte lever jeg mit liv med en vis grad af usikkerhed og rodløshed. Jeg har det med at få trang til frihed og dermed til at rejse ud i verden, backpacke, sidde bag på en scooter i Bangkok med omkring 4 andre og frygte bare en lille smule for mit liv. Men jeg gør det, både eventyrene, alenetiden og usikkerheden, fordi det er det, der gør mig glad.

Det er det, denne blog handler om – ting, der gør mig glad. Måske gør nogle af dem også dig glad. Det er mit håb.

Jeg går til det med ydmyghed og med en kærlig tanke til de bloggere og instagrammere, jeg selv følger, og som deler deres glæde, sorger og interesser med mig. Dem, der inspirerer mig hver dag.

Tak fordi du læser med. 

Mia N

34 reaktioner

 1. Vi var for et par uger siden nødt til at smide vores Alocasia Black Velvet ud, da den simpelthen var blevet forsømt for længe… så skulle jeg vinde en ny, vil jeg helt sikkert blive en endnu større stjerne herhjemme 😀😀

 2. Vil jeg gerne vinde både til vores altan, men også til vores kolonihave 🍀

 3. Den bog vil jeg elske at læse i min sommerferie 📚
  Og så elsker jeg bare planter og især at få nye planter 😅😁

 4. Jeg ville elske at vinde! Bogen lyder virkelig spændene og jeg er helt vild med planter🤩🪴

 5. Ej hvor er det bare en fantastisk hyggelig konkurrence!😍👏🏻
  Jeg håber super meget at jeg vinder, da jeg elsker en god bog og den her lyder virkelig spændene!🤩📖 derudover så er jeg inden for det sidste års tid også begyndt at interessere mig helt vildt meget for planter og så ville de her bare passe virkelig godt ind i min stadig voksende samling🌱🌿🪴💚☀️
  Det ville være en helt perfekt start på sommeren at vinde alt dette, når jeg også får overstået mine eksamener lige om lidt!🤩📚🍀🌸☀️

 6. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde, fordi jeg er ved at gøre min stue til en have🤩

 7. Aj en hyggelig blog, den vil jeg glæde mig til at følge og sikke en fed giveaway 🤗 De smukke planter må meget gerne bo hjemme hos mig 🤭😍

 8. Bogen lyder utrolig god! Og en masse stiklinger ville være helt perfekt. Jeg elsker planter, har altid haft mange og er for nyligt begyndt selv at lave stiklinger og lære planternes behov bedre at kende 🤞🏼💚

 9. Jeg ville elske at vinde! Både bog og planter.
  Jeg bor i en lille by i Grønland, og her er ikke mange stueplanter at finde i butikkerne.
  Jeg skal på sommerferie til Danmark i juli måned. Hvis jeg vinder, har jeg både sommerferielæsningen sikret og en masse nye, fine små planter, jeg kan transportere hjem til Grønland. Jeg ville elske at kunne udvide mit hjem med lidt mere grønt. Det savner jeg!

 10. Jeg ville gerne vinde, da jeg i onsdags fik en besked fra min læge omkring, at der er en stor sandsynlighed for, at jeg snart bliver døv. I en alder af 26. Det kunne derfor være rart med en ekstra bog, til når jeg ikke længere kan høre, samt er stueplanter min store hobby og det der bringer mig glæde i hverdagen, så det er bestemt en lækker bonus <3

 11. Jeg vil gerne vinde fordi jeg pt er ret bundet til sofa og seng, så en god bog og en masse lækre planter at kigge på ville være helt perfekt!

 12. Jeg kan ikke få nok af spændende og nye planter i min have og i mit hjem. Derfor vil jeg meget gerne vinde.
  En god bog til sommeren er også en kærkommen gæst i mit hjem.

  God sommer

 13. Jeg vil gerne vinde, fordi bogen lyder ideel som sommerferielæsning (og der er urimelige ventelister på biblioteket til mange af de bøger, jeg troede, skulle udgøre den rolle). Og fordi jeg er flyttet i hus og derfor endelig har plads til at udvide planteholdet 😀

 14. Jeg vil gerne vinde, så mit hjem og kontor ka få glæden af endnu flere smukke planter samtidig med jeg kan sidde udenfor og nyde en god bog i solen. Det er win-win på alle planer.

 15. Jeg skal overhovedet ikke vinde. Har hverken plads til flere planter eller bøger…
  men åh, hvor jeg elsker planter og bøger 💚💚💚
  Så selvfølgelig vil jeg gerne vinde 😁

 16. Jeg vil gerne vinde , elsker planter som er anderledes 🤞🏻🍀🪴🌿
  Trænger til noget fornyelse

 17. Jeg vil gerne vinde bogen fordi at det ville være ideelt til os, her i et spirende plantehjem. Og flere planter er jo altid dejligt 🙂

 18. Jeg håber at vinde af samme grund, som mange af de andre der har deltaget. 😇

  Fordi, at jeg elsker planter og bøger/krimier og min drømmeplante er philodendron pinnatipartita. 🌱☀️
  Planter og krimier har også været en stor del af min redning, efter en lang periode med stress.

  Jeg er rimelig ny i planteverdenen og derfor også ny læser af din blog. 🥳

  Jeg håber meget på at vinde! 🤞🏼
  Så jeg igen har noget at rode med, så jeg kan tømme hovedet. ❤️

 19. Jeg håber at vinde da jeg er lidt ny i det med grønne planter men elsker dem jeg har og vil gerne have endnu flere. Tænker jeg vil forære bogen til en jeg kender, da jeg ikke rigtig læser romaner selv😊😊

 20. Jeg skal vinde, fordi jeg både er totalt begejstret for forskelligt litteratur og for planter. Jeg er for nyligt kommet ind i planteverdenen, og jeg holder hele af at mine små skud har det godt 🥳🌱
  Og hvad er bedre til læsning af en god ny bog end at være omgivet af sol og planter? Helt perfekt sommerarrangement ☀️

 21. Wauw. Den præmie er bare så skøn – planter og en ny krimi. What’s not to like. 💕 Jeg har været igang med at plante en masse dahlia i haven, men jeg mangler også nogle fine stueplanter. 🪴

 22. De planter og den bog skal da hjem til mig 😍 jeg er blevet helt plantetosset efter jeg begyndte at følge dig for knapt et år siden måske? 🙈😂

  Tænker at min ligeså planteglade veninde måske får lov til at snuppe et par af planterne! 😍

 23. Jeg håber jeg vinder fordi jeg elsker at læse gode bøger. Og så er jeg vil jeg gerne udvide min horisont i forhold til planter. Jeg har ikke ret mange forskellige planter, så det vil være dejligt med noget variation og inspiration 😊

 24. Fordi jeg elsker både bøger og planter ☺️ Jeg har lige bestilt en masse potter, så det ville være perfekt at kunne putte så fine planter i dem. Jeg arbejder desuden en dag om ugen i et højsikret fængsel, så det lyder ekstra sjovt at læse den her historie 🙈

  1. Kære Sophia

   TILLYKKE!! Ved lodtrækning har du vundet i konkurrencen! HURRA og tak fordi du deltog!
   Jeg har sendt dig en mail 🙂

   Mia N

 25. Ville være så lækkert at vinde, så jeg kan få noget nyt at læse, udover studiebøger, og nogle planter at hygge om 🤗😍

 26. Fordi jeg elsker en god bog og efter en lang pause igen er begyndt at interessere mig for skønne planter.

 27. Jeg vil gerne vinde denne præmiepakke, fordi bogen lyder super spændende, og de fine planter og stiklinger vil være skønne at udvide min spirende plantesamling med 😀

 28. Ville elske at være vinderen af denne fede pakke! Bogen lyder utroligt god, og så er en udvidelse af plante samlingen ikke noget at klage over.

 29. Jamen den præmie står der simpelthen Rikke på. Planter og bøger er jo hele mig!! 🪴📓📖🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

 30. Jeg vil sindssygt gerne vinde, fordi jeg elsker at få nye planter og stiklinger og se processen i at de vokser sig store og fine 😍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

image_print

DEL

34 reaktioner

 1. Vi var for et par uger siden nødt til at smide vores Alocasia Black Velvet ud, da den simpelthen var blevet forsømt for længe… så skulle jeg vinde en ny, vil jeg helt sikkert blive en endnu større stjerne herhjemme 😀😀

 2. Vil jeg gerne vinde både til vores altan, men også til vores kolonihave 🍀

 3. Den bog vil jeg elske at læse i min sommerferie 📚
  Og så elsker jeg bare planter og især at få nye planter 😅😁

 4. Jeg ville elske at vinde! Bogen lyder virkelig spændene og jeg er helt vild med planter🤩🪴

 5. Ej hvor er det bare en fantastisk hyggelig konkurrence!😍👏🏻
  Jeg håber super meget at jeg vinder, da jeg elsker en god bog og den her lyder virkelig spændene!🤩📖 derudover så er jeg inden for det sidste års tid også begyndt at interessere mig helt vildt meget for planter og så ville de her bare passe virkelig godt ind i min stadig voksende samling🌱🌿🪴💚☀️
  Det ville være en helt perfekt start på sommeren at vinde alt dette, når jeg også får overstået mine eksamener lige om lidt!🤩📚🍀🌸☀️

 6. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde, fordi jeg er ved at gøre min stue til en have🤩

 7. Aj en hyggelig blog, den vil jeg glæde mig til at følge og sikke en fed giveaway 🤗 De smukke planter må meget gerne bo hjemme hos mig 🤭😍

 8. Bogen lyder utrolig god! Og en masse stiklinger ville være helt perfekt. Jeg elsker planter, har altid haft mange og er for nyligt begyndt selv at lave stiklinger og lære planternes behov bedre at kende 🤞🏼💚

 9. Jeg ville elske at vinde! Både bog og planter.
  Jeg bor i en lille by i Grønland, og her er ikke mange stueplanter at finde i butikkerne.
  Jeg skal på sommerferie til Danmark i juli måned. Hvis jeg vinder, har jeg både sommerferielæsningen sikret og en masse nye, fine små planter, jeg kan transportere hjem til Grønland. Jeg ville elske at kunne udvide mit hjem med lidt mere grønt. Det savner jeg!

 10. Jeg ville gerne vinde, da jeg i onsdags fik en besked fra min læge omkring, at der er en stor sandsynlighed for, at jeg snart bliver døv. I en alder af 26. Det kunne derfor være rart med en ekstra bog, til når jeg ikke længere kan høre, samt er stueplanter min store hobby og det der bringer mig glæde i hverdagen, så det er bestemt en lækker bonus <3

 11. Jeg vil gerne vinde fordi jeg pt er ret bundet til sofa og seng, så en god bog og en masse lækre planter at kigge på ville være helt perfekt!

 12. Jeg kan ikke få nok af spændende og nye planter i min have og i mit hjem. Derfor vil jeg meget gerne vinde.
  En god bog til sommeren er også en kærkommen gæst i mit hjem.

  God sommer

 13. Jeg vil gerne vinde, fordi bogen lyder ideel som sommerferielæsning (og der er urimelige ventelister på biblioteket til mange af de bøger, jeg troede, skulle udgøre den rolle). Og fordi jeg er flyttet i hus og derfor endelig har plads til at udvide planteholdet 😀

 14. Jeg vil gerne vinde, så mit hjem og kontor ka få glæden af endnu flere smukke planter samtidig med jeg kan sidde udenfor og nyde en god bog i solen. Det er win-win på alle planer.

 15. Jeg skal overhovedet ikke vinde. Har hverken plads til flere planter eller bøger…
  men åh, hvor jeg elsker planter og bøger 💚💚💚
  Så selvfølgelig vil jeg gerne vinde 😁

 16. Jeg vil gerne vinde , elsker planter som er anderledes 🤞🏻🍀🪴🌿
  Trænger til noget fornyelse

 17. Jeg vil gerne vinde bogen fordi at det ville være ideelt til os, her i et spirende plantehjem. Og flere planter er jo altid dejligt 🙂

 18. Jeg håber at vinde af samme grund, som mange af de andre der har deltaget. 😇

  Fordi, at jeg elsker planter og bøger/krimier og min drømmeplante er philodendron pinnatipartita. 🌱☀️
  Planter og krimier har også været en stor del af min redning, efter en lang periode med stress.

  Jeg er rimelig ny i planteverdenen og derfor også ny læser af din blog. 🥳

  Jeg håber meget på at vinde! 🤞🏼
  Så jeg igen har noget at rode med, så jeg kan tømme hovedet. ❤️

 19. Jeg håber at vinde da jeg er lidt ny i det med grønne planter men elsker dem jeg har og vil gerne have endnu flere. Tænker jeg vil forære bogen til en jeg kender, da jeg ikke rigtig læser romaner selv😊😊

 20. Jeg skal vinde, fordi jeg både er totalt begejstret for forskelligt litteratur og for planter. Jeg er for nyligt kommet ind i planteverdenen, og jeg holder hele af at mine små skud har det godt 🥳🌱
  Og hvad er bedre til læsning af en god ny bog end at være omgivet af sol og planter? Helt perfekt sommerarrangement ☀️

 21. Wauw. Den præmie er bare så skøn – planter og en ny krimi. What’s not to like. 💕 Jeg har været igang med at plante en masse dahlia i haven, men jeg mangler også nogle fine stueplanter. 🪴

 22. De planter og den bog skal da hjem til mig 😍 jeg er blevet helt plantetosset efter jeg begyndte at følge dig for knapt et år siden måske? 🙈😂

  Tænker at min ligeså planteglade veninde måske får lov til at snuppe et par af planterne! 😍

 23. Jeg håber jeg vinder fordi jeg elsker at læse gode bøger. Og så er jeg vil jeg gerne udvide min horisont i forhold til planter. Jeg har ikke ret mange forskellige planter, så det vil være dejligt med noget variation og inspiration 😊

 24. Fordi jeg elsker både bøger og planter ☺️ Jeg har lige bestilt en masse potter, så det ville være perfekt at kunne putte så fine planter i dem. Jeg arbejder desuden en dag om ugen i et højsikret fængsel, så det lyder ekstra sjovt at læse den her historie 🙈

  1. Kære Sophia

   TILLYKKE!! Ved lodtrækning har du vundet i konkurrencen! HURRA og tak fordi du deltog!
   Jeg har sendt dig en mail 🙂

   Mia N

 25. Ville være så lækkert at vinde, så jeg kan få noget nyt at læse, udover studiebøger, og nogle planter at hygge om 🤗😍

 26. Fordi jeg elsker en god bog og efter en lang pause igen er begyndt at interessere mig for skønne planter.

 27. Jeg vil gerne vinde denne præmiepakke, fordi bogen lyder super spændende, og de fine planter og stiklinger vil være skønne at udvide min spirende plantesamling med 😀

 28. Ville elske at være vinderen af denne fede pakke! Bogen lyder utroligt god, og så er en udvidelse af plante samlingen ikke noget at klage over.

 29. Jamen den præmie står der simpelthen Rikke på. Planter og bøger er jo hele mig!! 🪴📓📖🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

 30. Jeg vil sindssygt gerne vinde, fordi jeg elsker at få nye planter og stiklinger og se processen i at de vokser sig store og fine 😍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg