Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Månedens favoritter og udenlandske bonusfavoritter: maj 2021

Underground is, Brown rice chips og Salte mandler

Der er REKLAMELINKS i dette indlæg.

 

 

Underground Ice Cream, Salty caramel with salted almonds, 500 ml, ca. 40kr, fås i Coops butikker

Jeg har en aftale med mig selv om at smage så mange is som muligt, og derfor skulle jeg også smage denne. Jeg havde mine betænkeligheder ved, at den er kalorielet, fordi de så nogle gange kan smage lidt for syntetisk eller protein-agtig. Men den her er sååå god! Den smager af rigtig is, ikke alt for meget af karamel, og de små stykker mandel, som giver lidt knas, er prikken over i’et.

 

 

Rice up, Brown rice chips, pakke med 4, ca. 15 kr, fås i Rema1000

Jeg har ledt og ledt efter nogle ris/popcornchips, jeg på et tidspunkt fik i en Munchbox, men det er ikke lykkes. Dem her har jeg købt i jagten på noget lignende, og selvom de er anderledes, er de virkelig gode. De ligner mikro riskager, men de smager af sprøde popcorn. Jeg kan ikke ret godt lide sour cream and onion-smag, men det kan jeg godt på disse. De er sgu gode. 

 

KiMS, Salte mandler, havsalt, 350g,  ca. 25 kr, fås i de fleste supermarkeder. Jeg har købt dem i Føtex

Disse kræver ikke så meget beskrivelse, da de fleste kender smagen af salte mandler. Jeg elsker dem bare som en hurtig snack på arbejdet. Perfekt mængde salt. 

 

 

 

BONUSFAVORITTER 

Denne måned har jeg også haft andre, særlige favoritter. Jeg har nemlig været så heldig at få to hele bæreposer (Ja! TO HELE BÆREPOSER!) med udenlandsk slik af min veninde, hvis marsvin jeg har passet. Det er den bedste gave nogensinde. Jeg køber altid selv udenlandsk slik med hjem fra mine rejser, men af gode grunde (corona) har jeg ikke rejst længe. 

 

 

Sour Patch Kids, colasmag, 160g,  ca. 25 kr, kan fås på iKiosk.dk

Syrlige vingummier med mega meget smag. Kunne det være mere mig? I don’t think so.

 

Air Heads Extremes, 170g, ca. 35kr,  kan fås på SlikWorld.dk

Små, mega syrlige stykker af en slags techno-pingvinstang. De er så smagfulde og så syrlige, og jeg har snart spist dem alle. 

 

Swedish Fish, 88g,  ca. 30kr, kan fås på iKiosk.dk og SlikWorld.dk

En rød vingummi, der minder lidt om Malacos røde hunde, men de er bare bedre. Der er mere smag i. De er en evig udenlandsk klassiker for mig. 

 

Reese’s Pieces White, 79g,,  ca. 35kr, kan fås i mindre pakke til ca. 15kr SlikWorld.dk

Hvis du kan lide peanutbutter, chokolade eller bare fornemmelsen af lykke i sin mund, så er de her for dig. De klassiske Reese’s Pieces med mælkechokolade er fantastiske, og her gør den hvide chokolade dem kun endnu bedre. Du når kvalmegrænsen lidt hurtigere pga. den hvide chokolades fylde, men hold op, de er gode.

 

Og sidst, men ikke mindst:

Hersheys Milk Duds, 141g, ca 35kr, kan fås på SlikWorld.dk, iKiosk.dk og Candy Mega Store, Frederiksberg

Verdens bedste chokoladekaramelkugler. Alle danske efterligninger bliver slået ud af bokseringen af disse. Mælkechokoladen har mere smag, karamellen har en bedre konsistens. De er fremragende. 

 

Nu har vi juni, men mine favoritter fra maj måned fortsætter ind i den nye måned, og nu skal jeg ud og udvælge dagens slik fra min udenlandske pose. Ja tak!

 

Mia N

 

 

 

image_print

DEL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg