Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Månedens favoritter: september 2021

Det er en af de sære. Så er du advaret.

 

Månedens favoritter for september har hovedsageligt bestået af de tidligere nævnte favoritter, særligt mit yndlingsslik fra BUBS (beskrevet her), riskagechips fra Rema 1000 (her) samt Easis isbarer (her). Derudover er en gammel kending blevet genoplivet i mit liv, nemlig lakridspiben, som jeg har haft en affære med denne måned.

 

 

Det mærkelige er, at jeg også har været gal med kærnemælk. Jeg får lyst til kærnemælk ca. en gang hver tredje år, køber en liter og drikker den over 2 dage. Jeg ved ikke, hvad det betyder, men jeg har nu købt det hele tre gange denne måned. Kærnemælk er egentligt lidt klamt og mormoragtigt, så jeg ved ikke, hvad der foregår. Lad os ikke tale om det mere.

 

Derudover har jeg spist virkelig prollet færdiglavet-ish æblekage, som jeg tænker at lave en opskrift på herinde. Man kan ikke rigtig kalde det en opskrift, da det hele er færdiglavet og kommer fra poser og dåser. Jeg skammer mig, men på den fede måde.

 

Lakridspiben koster ca. 10 kroner og kan købes i de fleste supermarkeder.

Kærnemælk, 1 liter, koster cirka 10 kroner og kan også købes i de fleste supermarkeder.

 

 

Skål i en god cocktail og følg med for flere bizarre favoritter!

 

 

Mia N

 

 

 

 

image_print

DEL

4 reaktioner

  1. Kærnemælk er den eneste slags mælk, som jeg har elsket – Har dog ikke smagt den i mange år, men mener det kan fåes som laktosefri nu, så kunne godt give den et skud.
    Lakridspiberne er en livslang kærlighed for mig. Med og uden havsalt eller hvad nu der er i den med gul😍

    – K

    1. Jeg er glad for, jeg ikke er den eneste, der giver den gas med kærnemælk. Jeg tror aldrig, jeg har hørt om andre, der drikker det?
      Lakridspiber er the shit. Jeg synes dog ikke, den gule er så god. Altså jeg skal nok spise den, det er ikke det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg