et bondegårdsliv i storbyen

Min farverige hule på Nørrebro

Jeg bor i en lille lejlighed på Nørrebro, som blev købt hovedsageligt pga. altanen (plads til planter!). Den var temmelig luset og gammel, da jeg overtog den, og jeg tror ikke, de tidligere ejere ville genkende den i dag. Jeg har nemlig lavet rigtig meget ved den i form af indretning, maling mv.

Min base er virkelig vigtig for mig, og jeg har næsten altid gang i projekter herhjemme. For nyligt har jeg købt en ny sofa, hentet en kommode fra storskrald og lavet to planteskabe.

De fleste af mine ting er fra genbrug og storskrald, og der skal så lidt til for at skabe farver og hygge.

Her er lidt eksempler.

 

 

 

 

 

 

De to øverste billeder er print, det nederste har jeg malet. Rammerne er billige trærammer fra Tiger, som jeg har malet sorte. Jeg har malet væggen i en fersken farve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blå kommode fra Byttereolen, plante (Alocasia) fra min veninde, nips fra udlandet og billedet med en påfugl er fra IKEA. Her har jeg malet væggen i en lyslilla.

 

 

 

 

 

 

 

Mit store vindue i stuen. Planter i potter fra Genbrug, IKEA og Billigblomst. Bøger fra genbrug, byttereol og gemmeren. Enkelte sten, jeg har malet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plakat af Frida Kahlo købt i Posterstore.dk. Pom pom’er fra IKEA. Farven på væggen er igen lyslilla.

 

 

 

 

 

 

 

Mia N

DEL

Del på facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Psykolog, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 34 år og oprindeligt nordjyde fra Hjallerup og Aalborg. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på tredje år med mine to marsvin og ca. 60 planter og elsker det. Jeg er uddannet psykolog og arbejder i psykiatrien. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad.

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen