Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Naturbilleder: Blokhus

Jeg er i Nordjylland disse dage og bor i sommerhus i Blokhus. Her er den smukkeste natur, og jeg har en favorit rute at gå ture på. Den går gennem sommerhusområdet, skoven, stranden og Blokhus by. Jeg har næsten altid ruten helt for mig selv, og efter 3 år på travle Nørrebro er det helt specielt. På turen kan jeg både lytte til naturen, plukke græs til mine grise (marsvin) eller tage billeder. I Blokhus by er min rutine at købe virkelig hårde og for gamle oldschool slikstænger. Jeg elsker det stads.

Der var det smukkeste lys i naturen i dag, da vejret var ved at skifte fra klart og solrigt til overskyet og regn. Himlen blev næsten helt sort, lige før jeg blev gennemblødt.

Alle billeder er taget i dag og med min iPhone 8.

 

 

 

Mia N

 

image_print

DEL

2 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg