Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Nyeste fund fra Det Kollektive Klædeskab #3

Man skulle ikke tro, at Det Kollektive Klædeskab kan blive ved med at give mig så meget fedt tøj og så meget glæde, efter jeg har været medlem i snart 2 år, men det gør det! Endnu engang har jeg fundet fantastiske fund. Jeg har fået meget dernede fra for nyligt, og derfor har jeg også et helt IKEA-net fyldt med tøj, jeg selv vil aflevere dernede. Så er der balance i verden (læs; mit tøjskab)!

 

Hvis du vil læse mere om Det Kollektive Klædeskab, kan du gøre det her.

 

MINE NYESTE FUND

Bi-strækbukser (klapbukser.. hvad hulan hedder de?)!

Vi starter med det bedste først. Jeg er SÅ vild med dem, og jeg har aldrig set nogle lignende før. Jeg var så heldig, at den frivillige, der var på arbejde i Klædeskabet den dag, netop selv lige havde afleveret dem.

 

Jeg fandt ugen efter en bi-top. Vi kører tema her.

 

Quiltet overgangsjakke fra Envii i et fyrværkeri af turkise farver

 

Denne quiltede kjole, som en i Klædeskabet selv har designet, tror jeg. Den er så fin, men den sidder ikke så godt på mig, så måske afleverer jeg den igen. Hold øje, Klædeskabet på Nørrebro! Selvom den kan se lidt “klovnet” ud, så vil den være fed med sorte støvler og et bælte i livet.

 

Fin blomstret nederdel 

 

Endnu en virkelig flot nederdel med valmueprint. Jeg elsker den!

 

Kjole, som jeg glæder mig til at tage i brug

 

Sko, bælte, scrunchie og blandede smykker

 

Den frivillige ved kassen sagde: “ej, hvorfor har jeg ikke set den?”, da jeg havde fundet denne kjole, og hun så helt nedslået ud. Det forstår jeg godt, for hvor smuk er den ikke lige? 

 

Farverig nederdel

 

Jeg har fundet det hele i forskellige Klædeskabe i Danmark, herunder Nørrebro, Islands Brygge og endda Odense, som jeg besøgte for første gang. 

Jeg er allerede i gang med at skabe fede outfits med mine nye fund. Dem har jeg lagt i et story-højdepunkt på min Instagram

 

Mia N

 

image_print

DEL

2 reaktioner

  1. Den sidste nederdel 🥹 hvis den stadig befinder sig i dit klædeskab og den muligvis skal finde plads i et nyt, så hit me up 💖💖

    1. Hej Kamma og undskyld sent svar 🙂 Den rødlige, mønstrede nederdel? Den er desværre afleveret i Klædeskabet igen, da jeg ikke brugte den nok 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg