Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Nyeste fund fra Det Kollektive Klædeskab #4

Det regner med kjoler, blazere, nederdele og neglelakker 

 

Jeg er kommet sent hjem og har været træt, og derfor har jeg de sidste uger ikke været så ofte i Det Kollektive Klædeskab, som jeg plejer. Jeg tager gerne på en ugentlig tur ned til mine yndlingsklædeskabe – hhv. Bryggen, Nørrebro og Vesterbro (jeg ELSKER også Roskilde, men den er lige langt nok væk).  Jeg måtte selvfølgelig i (bytte)form igen. Jeg var derfor for nylig i Det Kollektive Klædeskab på Bryggen, og jeg fandt som altid gode ting. Jeg stod som vanligt ved kassen og halvfnes af glæde over, at det er så let og så billigt (og nærmest gratis, fordi du ikke har penge oppe af lommerne) at finde lækkert tøj og neglelak! Det føles altså stadig lidt som at stjæle.

Mine nyeste fund fra klædeskabet er som altid farverige og med mulighed for at mixe mange forskellige mønstre.  

 

Hvis du vil læse mere om Det Kollektive Klædeskab, kan du gøre det her.

 

MINE NYESTE FUND

Jeg tog kjolen i brug allerede samme dag, som jeg hentede den. Se lige de fine ærmer/skuldre!

 

Hvid kjole med sorte prikker

Denne fine kjole kaldte på mig fra stativet grundet det søde mønster og de fine ærmer. Jeg er vild med kjolen og har allerede brugt den flere gange. For mig er den lidt neutral i farven, og derfor giver den mig rig mulighed for at matche med farverige accessories eller en fed hat. Den har intet mærke i, men det er også lige meget. I Klædeskabet er størrelsen ikke vigtig, bare det sidder godt. 

 

 

Rød kjole i let stof

Rød har altid været en god farve til min hudtone, og jeg er derfor stor fan af den. Mærket er Selected Femme. Den sidder dejligt og har bindebånd i taljen, og jeg vil matche den med gamacher/strømpebukser, nogle farverige øreringe og et par støvler. Jeg bliver lige grebet af, at den kunne være fed med lyslilla strømpebukser. 

 

 

ZARA Woman blomstret blazer

Fed, spraglet blazer, som jeg glæder mig til at bruge udenpå en kjole.

 

 

Nederdel fra MSCH

Sort elastisk nederdel med brune blomster. Jeg kan ikke få nok af nederdele, og den passer lige ind i samlingen!

 

Vidste du, at Det Kollektive Klædeskab også har skønhedsprodukter, solbriller og smykker?

 

Neglelak i fede, rolige farver

Jeg kan ikke få nok neglelak. De behøver ikke mere forklaring.

 

Derudover har jeg snuppet en del t-shirts, som jeg vil bruge som afslapnings/nattøj, samt en smuk lilla kjole, som lige nu er til vask, fordi jeg ikke kunne vente med at indvie den. 

YAY KLÆDESKABET! Jeg må snart derned igen-igen-igen….

 

 

Mia N

 

image_print

DEL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg