Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Nyeste fund fra Det Kollektive Klædeskab #5

Jeg har indledt det nye år med et besøg i Det Kollektive Klædeskab Roskilde

 

Og sikke et besøg, det var. Jeg fandt så mange gode ting! Klædeskabet i Roskilde er en af de største her på Sjælland, og der er også god plads til at gå rundt og snuse. Personalet er altid søde og imødekommende, og det er bare alt i alt en god oplevelse.

Jeg gik derfra med et stort IKEA-net (I came prepared) fyldt med sko, smykker og tøj, og jeg kan ikke vente med at få lavet nogle fede outfits. Jeg har derudover også været forbi Vesterbro og hente en smuk strikcardigan.

 

Hvis du vil læse mere om Det Kollektive Klædeskab, kan du gøre det her.

 

MINE NYESTE FUND

 

 

 Strikcardigan fra Asos

Den fangede mine øjne, så snart jeg trådte ind i Vesterbo-afdelingen i december. Den er lidt for stor til mig, hvilket bare gør den endnu bedre, for så kan jeg både få varmen og gemme mig på én gang. 

 

 

Stribede sorte/grønne velourbukser

Jeg har grønne velourbukser, som er mine favoritbukser, fordi de føles som at have nattøj på, samtidigt med at de er fede. Jeg spår samme fornemmelse med dette par, som jeg allerede har taget i brug. 

 

 

To par støvler

Forskellige slags støvler, som begge vil se godt ud til mine mange farverige kjoler.

 

 

T-shirts

Selvom jeg elsker at sammensætte farverige outfits, så er det, jeg egentligt går mest i, t-shirts. Så snart jeg kommer hjem, tager jeg afslappet tøj på, som i mit tilfælde er t-shirts og natbukser. Det er det, jeg har på, når jeg handler, og når jeg går ture. Jeg elsker derfor, at der altid er fede t-shirts i Det Kollektive Klædeskab.

 

 

Frakke/blazer fra Lollys Laundry

Nøj, hvor er den smuk. Jeg elsker mærket, og jeg elsker farven. Tak til den søde sjæl, der har indleveret denne.

 

 

Smykker

Sidst, men ikke mindst, en farverig perlehalskæde og lange øreringe. Ja tak!

 

Mia N

 

image_print

DEL

2 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg