Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Rejsebudget: Maldiverne

Oversigt over alle mine udgifter på rejsen – fra flybilletter til ispinde

 

Jeg har lavet en samlet oversigt over alle mine udgifter til min nylige rejse til Maldiverne for at vise, at det er muligt at rejse til paradis for langt færre penge, end mange tror.

Alle priser er pr. person og i danske kroner.

 

 

FLYBILLETTER (OG SPEEDBÅD)

Min veninde og jeg bookede flybilletterne via databasen Momondo. Vi valgte tur/retur billetter med to mellemlandinger begge veje. Det er nødvendigt med i hvert fald én mellemlanding til Maldiverne, men vi valgte to, da det gjorde billetten billigere, og der ikke var enorm lang ventetid i lufthavnen. Flyrejsen gik fra København -> Bruxelles -> Abu Dhabi -> Malé, Maldiverne. Herefter skulle vi med en 30 minutters speedbåd til øen Thulusdhoo. Rejsen tog i alt, inkl. ventetid i lufthavnen, 24 timer.

Flybilletten kostede pr. person 7.200kr og var inkl. 30kg bagage. Prisen for speedbåd var 205kr tur/retur.

 

 

HOTEL

Vi bookede vores hotel Season Paradise via Agoda, fordi jeg ofte har brugt denne portal og derfor får særlige rabatter. Vi bookede 10 nætter og gav pr. person 4.600kr. Prisen er inkl. morgenmad.

 

ATTRAKTIONER

Vi bookede i alt 3 tours:

  • Snorkeling ved Turtle Point, sandbanktour (3 timer i alt) til 445kr
  • Bar boat tur (4 timer), 68kr
  • Snorkeling ved Shark Point og Stingray Point (3 timer), 240kr

 

I alt 753kr.

 

 

MAD & DRIKKE

Morgenmaden var inkluderet i vores hotelbooking. Frokost bestod oftest af diverse snacks fra kiosker eller fx en kokosnød, kiks, en smoothiebowl eller en Magnum-is. I gennemsnit har frokost kostet ca. 30kr.

Aftensmad spiste vi på lokale restauranter og to gange på hotellet. Prisen varierede, alt efter om vi spiste lokalt eller vestligt mad. Vestligt mad kostede i gennemsnit 100kr pr person, og lokalt mad kostede 50kr. Jeg har derfor lagt det daglige gennemsnit for aftensmad på 75kr. Jeg brugte derudover ca. 15kr dagligt på vand og sodavand.

I alt har vi dagligt pr. person brugt 120kr. På 11 dage er det 1320kr.

 

 

Jeg har derudover bl.a. købt snorkeludstyr, solcreme, aloe vera og gaver til mine nærmeste for ca. 1000kr. Det er ikke inkluderet i budgettet.  

 

OVERSIGT

Flybilletter til Maldiverne (tur/retur): 7.200

Speedbåd: 205

Hotel (10 overnatninger): 4.600

Attraktioner/tours: 753

Mad & drikke: 1.320

 

Samlede udgifter: 14.078

 

Mia N

 

image_print

DEL

4 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg