Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Status på Planteværk

Hvordan går det med Planteværk efter 3 måneder?

Oversigt over mest læste indlæg, sidevisninger og kommentarer fra læserne 

 

Jeg startede Planteværk d. 1. maj 2021, og den har i dag 3 måneders fødselsdag (som i øvrigt fejres med en konkurrence her)!

Tiden er gået utroligt hurtigt, og jeg anede ikke, hvor jeg og bloggen ville være efter 3 måneder. Ville den overhovedet få læsere? Ville jeg syntes, det var sjovt og hyggeligt, som jeg håbede på? Ville jeg kunne finde ud af det?

Jeg startede den for at have mere fokus på de ting, der gør mig glad, og så mit arbejde som psykolog ikke kommer til at fylde alt for meget. Planteværk handler for mig om at skabe mere balance mellem et spændende og alvorligt arbejdsliv og et let, kreativt og glædesfuldt privatliv. At “malke det”, som jeg har skrevet før. At forstørre glæden ved at have mere fokus på mine interesser.

Hvis andre ville læse med og give deres input, så var det bare endnu bedre! Jeg har nemlig de bedste følgere på Instagram og nu også herinde.

 

Det ER sjovt og hyggeligt, præcis som jeg håbede på! Jeg er ret så glad for min lille oase herinde, og jeg er stolt af, hvad jeg har bygget. Jeg har i gennemsnit lagt et blogindlæg ud ca. hver 2. dag, og indlæggene er blevet taget godt imod.

Bloggen er stadig helt ny og meget lille, og jeg er ikke nogen “professionel” blogger. Jeg har meget, jeg skal lære endnu. Derfor er der ikke så mange læsere endnu, men bare det, at 10 personer går ind og læser et indlæg, gør mig så glad! 10 personer! Det er mange i min optik. De kunne jo lave så meget andet.

Så TAK – tak, tak, tak for jeres tid, klik, interesse, delinger, kommentarer, kritik og ros.

 

STATUS EFTER 3 MÅNEDER

 

Mest læste indlæg

Plant Edition: Paradise Hotel – sæson 17 – 369 (Tusind tak til Miriam Poulsen for deling!)

Venner med en introvert – 256

Den jødiske kirkegård på Nørrebro – 243

Ting, der kun sker i film – 190

Tag med mig i plantecenter: Grønne Hjem Valby – 174

 

Mest kommenterede indlæg

Venner med en introvert – 12

Hvornår er det okay at sige nej? – 12

Den forgangne uge: på opdagelse i Charlottenlund, min egen zoo, scoreforsøg og at køre den psykiske tank tom for benzin – 6

 

Indlæg udgivet i alt

104

 

Sidevisninger i alt:

6834

 

Sidevisninger pr. dag i gennemsnit:

75

 

Største reference (hvor læserne kommer fra)

Facebook

Venterpaavin.dk (tusind tak til de to skønne kvinder på Venter på vin!)

Instagram

 

Byer, læserne kommer fra

København (43 %)

Aalborg (5%)

Aarhus (4%)

 

Læsernes køn

Kvinder 72%

Mænd 28%

 

Læsernes aldersgruppe

25-34 år: 24%

65+ år: 22 %

 

Uddrag af kommentarer fra læserne

 

Jeg er fyldt med idéer til flere indlæg til bloggen, og jeg vil bestemt fortsætte med den, så længe den gør mig glad.

Lad os derfor krydse fingre for mange flere måneder endnu!

 

Mia N

 

image_print

DEL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg