Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Tag med mig i plantecenter: BilligBlomst Hillerød

Nyåbnet BilligBlomst i Hillerød er bestemt et besøg værd

 

Indlægget er ikke sponsoreret.

Jeg var for nyligt i en ny BilligBlomst, og det er altid en god oplevelse. Først og fremmest på grund af deres uforudsigelige udvalg af planter og deres vildt billige potter, men også fordi det er en hel verden af sniller snaller!

Du tager til BilligBlomst, fordi du mangler en vase, men du kommer hjem med tre planter, du aldrig har hørt om, to mønstrede potter, en vase, en limstift, nisse og slikstang. Du ved ikke, hvordan det skete, men du er glad og har lyst til at tage af sted igen. Lyder det bekendt?

 

 

BilligBlomst er ikke en luksuskæde med eksotiske planter, men i stedet lever den op til sit navn: Billig blomst. Af alle plantecentre er BilligBlomst det, der altid har de billigste krukker, lysestager, afskårne blomster og periodiske tilbud på sjældne husplanter. Jeg har for nyligt både købt en Philodendron Melanochrysum til 149kr, en Alocasia Sinueta og Azlanii, begge til 60kr og en Alocasia Dragon Scale til 10 kr. 10 kr! Planter, som normalt går for ca. 500, 400, 400 og 150. Priserne på plantemarkedet er exceptionelt lave for tiden, men BilligBlomsts priser er alligevel ofte lavere.

 

Stort udvalg af Alocasia og Philodendron

 

BilligBlomst er ikke et hverken kønt eller særligt organiseret plantecenter. Tværtimod er det lidt som at træde ind en grænsehandelsversion af en plantebutik. Du kan aldrig være helt sikker på, at lige den plante, du mangler, er til stede, og du kan heller ikke være sikker på, du kommer hjem igen, fordi du måske forsvinder i en gang fyldt med blomsterfrø og nissestatuer. Til gengæld er det et lille grønt eventyr på en kedelig hverdag, og der er ofte rigtig gode plantekup iblandt.

 

BilligBlomst går ikke ned på nisser. Uhyggelige nisser.

 

Julekugler! Jeg købte en jordbærkugle og en banankugle til mig selv

 

BilligBlomst i Hillerød er netop åbnet for to uger siden, hvilket betyder, at centeret er lidt mindre proppet end andre afdelinger. Det, og flere af de resterende åbningstilbud, var et stort plus.

 

 

Jeg kørte glad fra Billigblomst med dagens køb: persille 20kr, basilikum 20kr, afskårne blomster 25kr, Alocasia Sinueta 60kr, Alocasia Azlanii 60kr og en krukke til 5kr. Den vil jeg bruge som en urtepotteskjuler.

Derudover fandt jeg et par skægge julekugler, hvoraf nogle måske kommer med i en kommende julekonkurrence herinde.

 

 

Besøg BilligBlomst i Aalborg, Aarhus, Herning, Hillerød, Kolding, Langeskov, Næstved og Randers.

Læs mere om BilligBlomst her.

 

 

Mia N

 

image_print

DEL

2 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg