Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Test af Doritos Guacamole

To fantastiske ting blandet sammen, men fungerer det?

 

Jeg elsker Doritos, og da jeg faldt over den nye variant med guacamolesmag, skulle den testes. Jeg elsker nemlig også guacamole (hvem gør ikke det?), men jeg er lidt kræsen med det. Vi lever i en verden med for mange dårlige guacamoler, der slet ikke smager af avocado, men mere af plastic og forvirring.

Det var derfor ikke bare en test af chips, men af mit håb for menneskeheden.

 

 

Først og fremmest er posen indbydende. Det er pæne farver, og det er tydeligt, hvad man bevæger sig ud i: Doritos med guacamolesmag. Chipsene er let grønlige og ser derfor lidt giftige ud, men jeg kan godt lide at føle mig risikovillig. 

Knækket er lækkert, og der er udmærket mængde af smag. Jeg var umiddelbart positivt stemt overfor smagen, fordi der var noget kraft i den, men hurtigt kunne jeg smage, at det var den falske guacamolesmag. Smagen af Santa Maria Tex Mex færdiglavet guacamole. Smagen af fabrik. Smagen af skuffelse.

 

 

Chipsene er spiselige, men de mangler både den meget krydrede Doritos-smag, og den lækre, friske avocado-smag. Jeg får lyst til at hælde mere krydderi på og dyppe dem i rigtig guacamole. Positivt er dog formen og knækket, der lever op til Doritos’ normale smag.

Doritos Guacamole kan alt i alt desværre ikke snige sig længere op end 3 popcorn ud af 5 (og så er jeg endda lidt generøs).

 

 

 

Mia N

 

image_print

DEL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg