Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Test af Good Food riskager med saltkaramel- og ostesmag

Riskager er gået fra slankemad, der smager lidt af pap, til sammenpressede popcorn med smag a la biografen

 

Vi er i midt i en riskage-revolution, hvor riskager rent faktisk er begyndt at smage godt. Hvem havde set det komme?

Jeg har et igangværende afhængighedsforhold med Rema1000s “majskager med havsalt”. Tandsmør på, og vi er kørende. Derfor var jeg også nødt til at prøve Good Foods Riskager med smag. De fås med smag af: sour cream & onion, paprika, pizza, ost og saltkaramel. Jeg har aldrig været stor fan af sour cream & onion, og paprika er lidt kedeligt, så jeg har valgt at teste de to andre – henholdsvis saltkaramel og ost.

Jeg har hørt rigtig godt om begge. 

 

 

Good Food riskager med majs og saltkaramel, 13.95kr, fås i Føtex og Netto

Riskagen har først og fremmest en god form og konsistens, da den er presset godt sammen og ikke falder fra hinanden. Jeg ved ikke hvorfor, men for mig er en riskage, småkage mv. lidt ødelagt, hvis den er halvknækket. Det er bare ikke samme oplevelse. 

Riskagen er knasende, og den har virkelig meget smag! Den smager skønt af saltkaramel, og den minder om karamelpopcorn. Jeg kom lige tilbage til biografen i Bangkok, hvor jeg altid får et bæger med halv karamelpopcorn, halv ostepopcorn. Med andre ord: opskriften på ostereje-fingre gange hundrede. 

De smager mere af karamelpopcorn end riskager, og det er et kæmpe plus. Når det kommer til riskager med smag, får de topkarakter!

 

 

 

Good Food riskager med majs og ost, 13.95kr, fås i Føtex og Netto

Du får osterejefingre med det samme, men det er en del af oplevelsen. Riskagen er lidt mindre kompakt end saltkaramelversionen, og den smuldrer lidt mere. Det hele bliver, på jysk, lidt mere grattet. Men smagen er der, og den er god! Som ved saltkaramel er der ikke bare et hint af smag, der er full on smag af ost. Osterejen har mødt riskagen i en mørk gyde, de har tævet hinanden, og osterejen vandt. 

Grundet krydderidrys og den lidt mere porøse konsistens, får den ½ popcorn mindre end saltkaramellen, men smagsmæssigt er den virkelig lækker.

 

 

 

God fornøjelse!

 

Mia N

 

image_print

DEL

2 reaktioner

  1. Jeg har ikke set den med paprika, men de fåes også med pizzasmag, som slet ikke er dårlig! Og nu må jeg endelig få smagt den med saltkaramel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg