Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Test: What The Fanta

Test af ny Fanta sodavand

Jeg har lige stået i 7 Eleven for at hente en pakke, tørstig efter en lang gåtur, og så fik jeg øje på denne gyselige satan af en Fanta. Jeg måtte bare have den. Jeg har det med meget syntetiske, giftigt udseende ting, som andre har det med diamanter eller trøfler. 

Jeg troede faktisk, at flasken var grøn, og væsken gennemsigtig, men væsken er helt grøn. Nu har jeg slæbt den med hjem, taget første slurk, og den skuffer desværre. 

Den smager af en dårlig version af den billige grønne sportssodavand. Hvis man køber den billige grønne, er man ude efter et spark i hovedet af intens, syntetisk æble-ish smag, men What The Fanta smager på én gang syntetisk og ikke af ret meget.

Sodavanden beskrives som en ”mystisk Fanta”, hvor man skal gætte, hvad smagen er.

Mit bud er: skuffelse.

(1,5)

 

 

Mia N

 

image_print

DEL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg