Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Min altan: klargøring til forår og sommer

Min altan er mit yndlings”rum” her i mit hjem. Den er stor og gammel, og jeg kan proppe 4000 planter ind i alle kroge og hjørner. 

 

Der er stadig frost om natten, men jeg har abstinenser og gik derfor i går i gang med den store forårsklargøring af altanen, så jeg snart kan sidde derude i solen og læse en bog, omgivet af planter. Heldigvis bliver min altan altid meget varm, fordi den er sydvendt og lidt tillukket, og derfor har jeg altid haft held med at plante ud tidligt.

 

I går gjorde jeg følgende:

 

Malede hele altanen grå igen. Altan blev malet ved indflytning for 3 år siden fra en mørkegrøn til grå, men midt i projektet forsvandt min maler mystisk og er aldrig set siden. Jeg har tjekket, og han ligger altså ikke død ude i storskraldsområdet. Nu har jeg selv gjort hans arbejde færdigt, og altanen er lysere og skinner.

Malede det øverste stykke på min altan over vinduet, som var efterladt umalet og i en pap-agtig farve. Det er nu malet hvidt. Meget bedre.

 

Sat store grene op på ovenstående stykke, så det både giver en jungle-feel, og jeg kan hænge planter derpå. Grenene er fra skoven i Blokhus, og ja, jeg har selv fragtet dem hjem i min bil tværs over Danmark.

Lavet hængepotter, som kan hænge på grenene og andre steder. Jeg har taget potter, som jeg har bundet ståltråd i og derefter tråd i. Hængeplanter er så smukke og gode til at plante farverige blomster i, som kan tiltrække bier og sommerfugle.

 

 

Sat en gren fast til karmen omkring vinduet, så den kan fungere som en slags holder med kroge til planter. Jeg elsker den!


Plantet, plantet og plantet!

 

Jeg har bl.a. tomater, rød peber, squash, agurk, jordbær, persille, basilikum og kløver.

Følg endelig med i udviklingen af min altan herinde.

 

Mia N

image_print

DEL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg