Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Underholdning

Jeg er en film- og TVnørd, og jeg vil påstå, at man gerne vil have mig på sit hold i filmquizzer. Jeg har i min barndom ofte gået i Blockbuster med min bror for at læse bagpå DVDerne og derefter leje dem, der lød absolut værst. Gode minder, selvom det får mig til at savne Lakrids LangeJan, som altid stod ved kassen, inderligt.

I Aalborg boede jeg lige overfor en biograf, og jeg kunne gå derover i nattøj, have bland selv slik med fra mit arbejde og se film alene. Jeg ELSKER at gå i biografen alene (og med andre. Men mest alene). Jeg havde også for mange år siden et frivilligt filmanmelderjob, og jeg elskede det, selvom jeg skulle op kl. 7 på en onsdag for at gå i biografen og til tider se virkelig mærkelige film

Jeg syntes dog ofte, det var svært at skulle anmelde stjernemæssigt, fordi nogle gange er film bare ikke gode nok til en hel stjerne. Her bestemmer jeg heldigvis, og jeg vil kaste om mig med både hele og halve stjerner (i form af mine håndtegnede popcornbægre:

(1 stjerne) (½ stjerne)

Anmeldelserne er 100% mine egne og stammer fra et ønske om at sprede filmglæde!

En lille advarsel: jeg har absolut intet filter ift. hvilke film, jeg kan se, og nærmest intet kan ryste mig, fordi jeg har set gyserfilm, siden jeg var lille. Forbered dig derfor på, at der muligvis vil komme anmeldelser af film, der er virkelig langt ude, på alverdens sprog og i alverdens genrer. Let the games begin!

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg