Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

6 gode serier på Apple TV+

Streamingtjenesten gemmer på fantastisk gode dramaserier

 

Jeg forestillede mig kun at beholde Apple TV + kortvarigt, da jeg fik det sidste år, fordi jeg ikke havde hørt om så mange gode serier derpå. Hurtigt måtte jeg ændre holdning. Apple TV+ har nemlig utallige gode serier, der rummer alt fra drama, krimi og suverænt godt skuespil.

Her er mit bud på 6 gode serier, du skal se.

 

 

Servant (2019)

The Servant fik mig til at hente Apple TV+, da jeg ikke engang vidste, om det var en god streamingtjeneste. Jeg havde set en smagsprøve af serien på nettet og måtte simpelthen se videre. Servant var nemlig virkelig god og skummel og havde Toby Kebbell, som jeg crusher på, som en af hovedrollerne.

Servant kan virkelig anbefales, hvis du er til uhygge, drama og mystik. Nogle gange er den lidt langt ude (det ér jo M. Night Shyalaman), men det opvejes af nogle gemene chok-scener og et hjerteskærende portræt af en mors sorg.

 

Om Servant (fra IMDB):

A Philadelphia couple is in mourning after an unspeakable tragedy creates a rift in their marriage and opens the door for a mysterious force to enter their home.

 

 

Black Bird (2022)

En af de nyere og mere populære serier på Apple +, og det er ganske forståeligt. Fængselsmiljø, seriemord og elementer af Mindhunter. For mig manglede der lidt i personportrætterne, som gjorde, at jeg ikke connectede så meget med hovedrollerne. Det kunne gøre nogle afsnit lidt lange, men overordnet er det en rigtig god serie, som er værd at se.

 

Om Black Bird (fra IMDB):

Jimmy Keene is sentenced to 10 years in a minimum security prison but he cuts a deal with the FBI to befriend a suspected serial killer. Keene has to elicit a confession from Larry Hall to find the bodies of as many as eighteen women.

 

 

The Morning Show (2019)

Efter min mening ser vi i The Morning Show Jennifer Aniston i sin bedste rolle. Hun, Reese Witherspoon, Steve Carell og Mark Duplass spiller fuldstændig fremragende, og The Morning Show er et utroligt godt drama med både #MeToo-intensitet, livsdilemmaer og humor. Den skal virkelig ses.

 

Om The Morning Show (fra IMDB):

An inside look at the lives of the people who help America wake up in the morning, exploring the unique challenges faced by the men and women who carry out this daily televised ritual.

 

 

Defending Jacob (2020)

Det er længe siden, jeg så Defending Jacob, men jeg husker den stadig som rigtig god. Det var interessant at se Chris Evans i en mere seriøs rolle, og skuespillerne gør det generelt godt.

 

Om Defending Jacob (fra IMDB):

The limited drama series is a gripping, character-driven thriller based on the 2012 New York Times best selling novel of the same name by William Landay. An assistant DA’s world is shattered when his beloved son gets charged with murder.

 

 

Severance (2022)

Med en score på 8.7 på IMDB var Severance en serie, jeg var nødt til at tjekke ud. Den er speciel og virker for mig som en blanding af Black Mirror og the Office. Akavet kollegahumor møder teknologiens konsekvenser, og resultatet er for mig, tre afsnit inde, både spændende og en lille smule tørt.

Jeg har ikke set nok til at komme med en endelig vurdering, men jeg vil helt klart se videre, og det må være et foreløbigt kvalitetsstempel i sig selv.

 

Om Severance (fra IMDB):

Mark leads a team of office workers whose memories have been surgically divided between their work and personal lives. When a mysterious colleague appears outside of work, it begins a journey to discover the truth about their jobs.

 

 

The Mosquito Coast (2021)

Jeg er i gang med at se The Mosquito Coast, og jeg er kæmpe fan. Mennesker, der lever udenfor det gængse samfund, men skyldes det en ideologi eller at de er på flugt? Og hvis ja, på flugt fra hvad?

Både Justin Theroux og Melissa George gør det rigtig godt som forældreparret, der gemmer på hemmeligheder. Jeg forestiller mig, den er i risiko for at blive for langt ude på sigt, men efter de første afsnit er jeg hooked.

 

Om The Mosquito Coast (fra IMDB):

Follows the dangerous journey of a radical idealist and brilliant inventor, Allie Fox, who uproots his family for Mexico when they suddenly find themselves on the run from the US government.

 

 

God fornøjelse og lad mig endelig høre, hvad du synes om serierne. 

 

Mia N

image_print

DEL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg