Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

MIAS CRAZY LIFE

Denne side er navngivet af og dedikeret til min veninde Sofie.

Jeg spurgte Sofie, hvad hun kunne tænke sig at læse på min blog. Hun svarede, at jeg altid oplever så mange underlige ting, som hun griner af. Jeg ved ikke, om jeg oplever flere mærkelige situationer end andre, men jeg lægger måske mere mærke til dem end andre eller bruger mere energi på at tænke over dem.

På instagram har jeg i flere år delt små observationer og historier fra mit liv, og utroligt nok kommer der altid hyggelige og sjove tilbagemeldinger på dem. Det er det fede ved sociale medier: at vi kan få indblik i hinandens liv, ikke kun det perfekte, men de små sjove detaljer, som gør os menneskelige.

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg