et bondegårdsliv i storbyen

Droppet på grund af æ grænz

Sidste år skrev jeg med en mand på Tinder. Han var sjov og solgte keramikovne, og ja, jeg tænkte over, hvad sandsynligheden var for, at jeg ville få en gratis keramikovn, hvis jeg endte med at date ham. Altså, det var bare en kort sidetanke, ikke. 

Der var en god samtale mellem os, som er en stor mangelvare på Tinder, hvor beskeder som “laver du?” er den gængse kommunikationsform. Jeg fornemmede en lidt arrogant vibe fra ham, og på et tidspunkt spurgte jeg ham, om han var klar over, at han havde en lettere uvenlig måde at kommunikere på. I kender måske den lidt halvsure samfundskritiske type, men som også har nogle gode pointer.

Nå, men jeg kan jo også være halvsur, så måske havde vi noget til fælles. Han kunne noget, og jeg var interesseret.

En dag skrev vi om, hvad vi skulle den dag, og jeg skrev, at jeg skulle til “æ grænz” (en tur til den tyske grænse) og købe en milliard rammer Pepsi Max. Han troede, jeg jokede og bad mig uddybe. 

Mig: “Til grænsen? Den tyske grænse? Og fylde bilen med Pepsi Max, som er meget billigere end derhjemme. Det er en jysk ting.”

Ham: “Hvad?”

Mig: “Hvad? Hvad forstår du ikke?”

Ham: “Det er det mest prollede, jeg har hørt. Mener du det?”

Mig: “100%”

Ham: “Det kan jeg ikke med.” (fjernede match)

 

 

Heldigvis har mine Pepsi Max rammer gjort mig meget mere glad, end han ville kunne. 

 

Mia N

Single, prollet and  proud

 

DEL

Del på facebook

6 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Cold fish in bed

Samtaler med de sidste 3 mænd, jeg kort har skrevet med på Tinder:   Mig: Hey X, how are you?

Mere

Snif til mit hår

”De er altså ikke ret gode”, lød det hviskende ovre fra reolen med vitaminer. Jeg stod i Bilka Ishøj med

Mere

Mia N

Psykolog, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 34 år og oprindeligt nordjyde fra Hjallerup og Aalborg. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på tredje år med mine to marsvin og ca. 60 planter og elsker det. Jeg er uddannet psykolog og arbejder i psykiatrien. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad.

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen