Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Droppet på grund af æ grænz

Sidste år skrev jeg med en mand på Tinder. Han var sjov og solgte keramikovne, og ja, jeg tænkte over, hvad sandsynligheden var for, at jeg ville få en gratis keramikovn, hvis jeg endte med at date ham. Altså, det var bare en kort sidetanke, ikke. 

Der var en god samtale mellem os, som er en stor mangelvare på Tinder, hvor beskeder som “laver du?” er den gængse kommunikationsform. Jeg fornemmede en lidt arrogant vibe fra ham, og på et tidspunkt spurgte jeg ham, om han var klar over, at han havde en lettere uvenlig måde at kommunikere på. I kender måske den lidt halvsure samfundskritiske type, men som også har nogle gode pointer.

Nå, men jeg kan jo også være halvsur, så måske havde vi noget til fælles. Han kunne noget, og jeg var interesseret.

En dag skrev vi om, hvad vi skulle den dag, og jeg skrev, at jeg skulle til “æ grænz” (en tur til den tyske grænse) og købe en milliard rammer Pepsi Max. Han troede, jeg jokede og bad mig uddybe. 

Mig: “Til grænsen? Den tyske grænse? Og fylde bilen med Pepsi Max, som er meget billigere end derhjemme. Det er en jysk ting.”

Ham: “Hvad?”

Mig: “Hvad? Hvad forstår du ikke?”

Ham: “Det er det mest prollede, jeg har hørt. Mener du det?”

Mig: “100%”

Ham: “Det kan jeg ikke med.” (fjernede match)

 

 

Heldigvis har mine Pepsi Max rammer gjort mig meget mere glad, end han ville kunne. 

 

Mia N

Single, prollet and  proud

 

image_print

DEL

6 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg