Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

DET KOLLEKTIVE KLÆDESKAB

“ET BÆREDYGTIGT FÆLLESSKAB

Det Kollektive Klædeskab er et opgør med overproduktion i tøjindustrien

Der er så meget lækkert tøj hjemme i vores klædeskabe, som ikke bliver brugt. Hos Det Kollektive Klædeskab bytter vi dette tøj med hinanden. Meget mindre forbrug. Meget mere garderobeglæde. For 169 kr om måneden kan du bytte ubegrænset. Du hører til Klædeskabet i din egen by, med mulighed for at benytte alle Klædeskabe.” (fra detkollektiveklædeskab.dk)

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg