Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Nyeste fund fra Det Kollektive Klædeskab #7

Denne gang står den på sommersandaler og en metallic vintageblazer

 

Jeg har over sommeren ikke været så ofte i Klædeskabet som normalt, fordi jeg syntes, jeg havde en fantastisk garderobe, og jeg ikke behøvede nye fund. Før jeg tog på sommerferie, tog jeg dog en runde tøjsortering, og jeg fandt som altid tøj, jeg ikke fik brugt, og som andre kunne få glæde af.

Jeg var derfor et smut i mit yndlingsklædeskab og fandt selvfølgelig nogle gode ting. Jeg nåede det, inden de gik på sommerferie i to uger. Det Kollektive Klædeskab er åbent igen, og jeg glæder mig til at besøge det efter min ferie. 

 

Hvis du vil læse mere om Det Kollektive Klædeskab, kan du gøre det her.

 

MINE NYESTE FUND

 

 

Plateausandaler

Smukke sommersandaler med en hæl, der er til at gå i. De bliver smukke til en kjole i sensommeren.

 

 

Lilla blomstret kjole fra BOII

Jeg ELSKER mærket Boii Studios, og jeg elsker deres farverige kjoler. Denne var LIGE mig! 

 

 

Prikket brun kjole fra H&M

Jeg har engang købt denne kjole i H&M, men jeg kunne ikke passe den og fik den aldrig brugt. Jeg afleverede den derfor i Klædeskabet for nyligt, og bum, så var kjolen der i en ny størrelse, jeg kan passe. Fantastisk!

 

 

Vintage metallic blazer

Denne korte blazer med pufærmer er ret så fantastisk. Jeg elsker 80’er stil, og jeg elsker glimmer og metallic farver. Jeg glæder mig til at bruge den med højtaljede bukser og en farverig støvle. 

 

 

Mine nyeste fund er farverige, sommerlige og vilde. Vigtigst af alt er de bæredygtige og føles “gratis”, fordi jeg har byttet mig til dem med mine point. Det stopper altså bare aldrig med at være fedt.

 

Mia N

 

image_print

DEL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg