Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Nyeste fund fra Det Kollektive Klædeskab #6

Støvler, bowlersko, kjoler og vintageskjorter

 

Efter næsten 3 uger med corona og dertilhørende isolation havde jeg Klædeskabsabstinenser. Jeg har samtidig pakket en loppestand, som jeg har haft i Kirppu Herlev, sammmen, så jeg havde en masse tøj mv., som ikke var blevet solgt, og som skulle til Klædeskabet.

I sidste uge var jeg derfor forbi Det Kollektive Klædeskab både på Bryggen og Nørrebro. Kombinationen af de altid søde frivillige, stemningen og mine genbrugsfund gør mig altid glad.

 

Hvis du vil læse mere om Det Kollektive Klædeskab, kan du gøre det her.

 

MINE NYESTE FUND

 

 

To sweatre fra Designers Remix og Nümph

Selvom sweatervejret forhåbentligt er ved at synge på sidste vers, så kunne jeg ikke stå for de to sweatre. Den ene er tyk og i den skønneste lyse orange/koral farve, den anden er hvid, stribet og med glimmer på ærmer og krave.

 

 

Lilla kjole fra Moves

Det er ikke nogen overraskelse, at jeg elsker lilla. Mørklilla, lyslilla, alt lilla. Jeg elsker også mærket Moves.

 

 

Grå bluse

Blusen er meget neutral i forhold til, hvad jeg normalt går i, men jeg forestiller mig at matche den med farverige jeans og store øreringe.  Den føles fløjlsagtig, og jeg kan lide stoffet.

 

 

Støvler

De rosa støvler ligner mine favoritstøvler (link), også fundet i Klædeskabet, så meget, at jeg burde havde ladet dem stå og lade en anden få dem. Disse er lidt mere chunky og lyserøde. Men jeg har brugt støvlerne så meget, at det var kærlighed ved første blik med dette lignende par. Jeg er grådig og stolt af det.

 

 

Sneakers

Sneakers er et must, og disse har en fed retro bowlingsko-vibe over sig. Jeg har indviet dem på arbejde i dag.

 

Jeg kommer til at aflevere meget i Klædeskabet de næste uger, så hold øje dernede, hvis du er medlem!

 

 

Mia N

 

image_print

DEL

2 reaktioner

  1. Jeg synes også Moves er et mega flot mærke – det er somom de kombinere snit og materiale, lige som jeg kan lide det🙏🏻.
    Og så er lilla bare altid pænt – særligt tio mørkt hår💜

    1. Helt enig, det er virkelig et fint mærke 🙂 Jeg køber altid i genbrug, og der ser jeg ikke på mærkerne. Men tit har det vist sig, at det så er Moves.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg