Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Jem & Fix din mund

En kasseassistent med vredesproblemer

 

Jeg står ved kassen i Jem og Fix over for en kasseassistent, som er en ældre, høj mand. Han ser venlig, afdæmpet og smilende ud, og han har netop hjulpet mig med at finde et insektmiddel, der stod det forkerte sted.

Jeg skal til at betale, da manden siger: “ja, det er, fordi varen er udenfor sæson, og så stiller de den et andet sted hen.

Jeg svarer, at det var dejligt, han så kunne hjælpe mig med at finde det.

Ja, i stedet for at gøre det rigtige, flytter cheferne rundt på varerne uden at fortælle det til os ansatte, de er nogle ski** blodsugere, som er ligeglade med alle andre. Chefer er generelt ligeglad med alle! Skide blogsugere. Gør livet svært for alle os andre,” udbryder han med en volume, der er mindst 5 x højere end før.

Jeg, i overraskelse over at manden bander mere end jeg selv gør, når ikke alt sige mere, inden tiraden fortsætter: “F****** idioter. De er bare nogle pengemaskiner, der ikke går op i andre mennesker overhovedet. F*** dem! Men ha’ en  rigtig god dag!“.

Manden smiler høfligt.

Jeg går derfra med mit insektmiddel og en mild choktilstand. 

 

Mia N

image_print

DEL

3 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg