Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Test af Marabou Pistachio

Den nye Marabou er god, men ikke af de grunde, den burde være det

 

For nyligt opdagede jeg en ny variant af Marabou, og da chokolade og salt normalt er et godt match i min bog, skulle Marabou Pistacie selvfølgelig testes. Så havde jeg også endnu en grund til at købe og spise mere Marabou.Mine favoritter er Mælkechokolade og Marabou med Daim. Marabou i sig selv er nemlig så godt, at der ikke er særligt mange smage, der kan gøre den bedre, men måske pistacienødden var den helt rette tilføjelse?

 

 

ANMELDELSEJa og nej.Jeg kunne slet ikke smage pistacie-delen i chokoladen, hvilket var skuffende. Det efterlod mig med en helt almindelig Marabou mælkechokolade med et hint af salt, og det smager jo fantastisk. Bare ikke af pistacie. 

Overordnet smag:

 Smag af pistacienød: 

 

Jeg vil købe den igen – men kun når den almindelige Marabou mælkechokolade er udsolgt.

 

Husk at du kan vinde Marabou Pistachio i min fødselsdagskonkurrence netop nu, så du selv kan teste den.

 

Mia N

 

image_print

DEL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg