Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Filmanbefalinger: Les Affamés og Infinite Storm

Sorgfuld vandretur og canadiske zombier: to forskellige, langsomme og gode film

 

Les Affamés (2017)

Også kendt som Ravenous.

Genre: Action, drama, adventure

Kan ses på: Netflix

IMDB: Les Affamés

 

 

Beboerne i Quebec, Canada opfører sig mærkeligt. Zombiemærkeligt.

Vi følger en gruppe overlevende, der forsøger at klare sig gennem naturen i stilhed, da den mindste lyd aktiverer de inficerede i uhyggelige skrig og blodjagt. Du ved som seer ikke, hvad der præcist er sket, men hvis du har set tilstrækkeligt zombiefilm, er det heller ikke så vigtigt. Det vigtige er, at filmen har creepy elementer, kamp og håbløshed. Den er lidt langsom, men til gengæld scenisk flot og virker realistisk – altså uden zombierne. Filmen er indenfor dramagenren og ikke horror, hvilket gør den lidt mere langsom og følsom.

 

 

 

Infinite Storm (2022)

Genre: Drama, thriller

Kan ses på: Ingen danske streamingtjenester endnu

IMDB: Infinite Storm

 

 

Pam (Naomi Watts) bor alene i en hytte i den barske natur. Hun arbejder som en search and rescue worker på bjerget Mt. Washington, hvor hun gør brug af sin mangeårige erfaring. Det får hun brug for, da hun møder den unge “John” (Billy Howle) oppe på bjerget siddende alene, halvdød og med sneakers på midt i en snestorm. John er forfrossen, konfus og virker også besluttet på at opgive det hele. Pam hjælper den fremmede mand ned ad bjerget og prøver at redde hans liv, mens hun bliver udfordret af både snestormen og Johns umiddelbare selvmordsmission.Infinite Storm er en langsom film, som er lige efter mit hjerte. Der fornemmes en stor melankoli hos både “John” og hos Pam, som du først sent får forklaret. Filmen har et eksistentialistisk touch i forhold til, hvad der gør livet værd at leve, og hvor afgørende medmenneskelighed kan være. 

Infinite Storm er baseret på en sand historie.

 

 

 

 

Mia N

image_print

DEL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg