Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Hjemmelavede flødeboller

Lav dine egne flødeboller

 

 

Jeg er ikke naturligt dygtig til at lave mad, og jeg kan have svært ved at koge et æg rigtigt. Til gengæld mestrer jeg få, sære “retter”, fx surdejsboller, vegetariske tarteletter og flødeboller. 

Jeg laver flødeboller fra bogen Byg din egen flødebolle af Liv & Simone, som jeg købte efter jeg har fulgt med på deres Instagram, og opskriften blev gennemgået for dummies. Før anede jeg ikke, hvad chokoladetemperering var, eller at jeg nogensinde skulle bruge glukosesirup til noget. Jeg har dog altid vidst, at jeg elsker at slikke skålen for alt, hvad der hedder kage, cremer og skum. Måske var det endda min drivkraft.

 

 

Jeg har lige lavet flødeboller igen, fordi min søster kom på weekend, og hun siger, mine flødeboller er de bedste. Det var første gang, jeg brugte min nye køkkenmaskine til at piske skummet, og det blev en ren skumfest. Skummet er mere fast og luftigt, end da jeg brugte elpisker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har dokumenteret fremgangsmåden. Det sjoveste er at sprøjte flødebolleskummet op med sprøjtepose (og at slikke skålen, har jeg nævnt det?). Der er bare noget ved sprøjteposer, der gør, at man føler sig som ejeren af La Glace.

Flødebollerne kan holde sig i op til 10 dage ved stuetemperatur.

 

Hvis du ønsker at se flere billeder og videoer af mine flødeboller, er de i et story highlight på min Instagram.

 

 

 

Mia N

 

image_print

DEL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg