Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Min planteønskeliste

Listen over smukke, sjældne planter, jeg gerne vil eje, er uendelig!

 

Enhver plantenørd med respekt for sig selv har en ønskeliste med planter, særligt de lidt sjældnere af slagsen, som de gerne vil have. Planterne er enten for dyre eller for svære at skaffe, så de står og trisser på listen, indtil der en dag sker noget med markedet, der måske gør det muligt at anskaffe sig dem.

Jeg har tidligere haft Syngonium Red Splash/Pink Dot, Alocasia Sinueta og Colocasia Mojito på, som jeg alle har fået fingrene i for nyligt. Længe før dem var både Philodendron Verrucosum, Gloriosum og Melanochrysum også på listen. De står nu og flotter sig i mit planteskab.

Der er dog det med planteønskelister, at hver gang én plante krydses af listen, så krymper listen ikke. Nej, der kommer bare en ledig plads til nye ønskeplanter.

 

Nummer 1 på min planteønskeliste har indtil for to dage siden været Philodendron Burle Marx Variegata, da jeg elsker bladenes form, shine og farver. Den stod og sendte mig øjne i Gartneren i Nonnebo (plantecenter på Fyn), og jeg måtte have den. Jeg er SÅ glad! Philodendron Burle Marx Variegata kan derfor også streges af ønskelisten og sættes i planteskabet derhjemme.

 

Philodendron Burle Marx Variegata

 

Herunder er bare et lille udsnit af min aktuelle planteønskeliste.

 

Alocasia Frydek Variegated

 

Philodendron Paraiso Verde

 

Philodendron Gigas

 

Alocasia Melo

 

Monstera Thai Constellation

 

Syngonium Milk Confetti

 

Anthurium Luxurians

 

Alocasia Macrorrhiza Variegated

 

Nogle af dem kommer jeg aldrig til at få, da de er alt for dyre eller vanskelige at skaffe i Danmark. Men man har lov at drømme, ikke?

Hvilke planter drømmer du om?

 

 

Mia N

 

Hvis du har et plantespørgsmål, kan du sende dem til min Plantebrevkasse.

 

image_print

DEL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg