Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Plant edition: Bachelor (DK)

DELTAGERNE ER:

Der kan være spoilere i nedenstående billeder

 

 

Kretisk Phønixpalme (Phoenix Theophrasti)

Det vrimler med denne deltager i programmet. Her på billedet tæller vi trillinger, men jeg synes, jeg har spottet endnu flere i programmet. Deltageren kaldes også dadelpalme, men det lyder lidt prollet, så i Bachelor har den valgt det mere opmærksomhedsskabende navn Phønixpalmen. Det er en flot deltager, som ikke ses i Danmark, men den er ikke så robust, som man lige tror. Den fryser let, og den har meget tør hud. 

 

 

Japansk koglepalme (Cycas Revoluta)

En deltager, som er venlig, men ikke for klog. Generelt langsomttænkende, så det bliver spændende at se, hvordan den agerer på dates med mange spørgsmål. Den vil helst ikke bade for meget, og den kan få grimme gule spidser. Går lidt for meget op i sin frisure.

 

 

Vedbend (Efeu)

En giftig deltager, som bliver rigtig interessant at følge. Deltageren er både vedholdende og robust, og den kan virke usynlig og pludselig springe frem. Den kravler, hvilket måske er lidt underligt i et datingprogram. 

 

 

Mynte

Eksotisk type, men drikker for meget og besvimer for let.

 

 

Alocasia Macrophyllus (Elefantøre)

Denne deltager den højeste i huset, og den kan vinde på sine lange stænger. Den er dragende, men også stædig og dramatisk. Kan blive programmets dramaqueen. 

 

 

Storblomstrende rose

Den mest kendte deltager i programmet, som også har medvirket i mange andre realityprogrammer. Den har et godt ry, men er ret overvurderet. Den er vant til at blive valgt for sit ydre, men der er ikke nogen, der egentligt interesserer sig for dens personlighed. Usikker og mindreværdig. Lad os håbe, vi endelig lærer deltageren bedre at kende. 

 

 

Bachelor (DK) kan ses på:

Mia N

 

image_print

DEL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg