Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Plant edition: The Circle USA sæson 2

DELTAGERNE ER:

Der kan være spoilere i nedenstående billeder

 

Tvillingerne Calathea Stromanthe Triostar

To smukke deltagere med lyserødt hår. De har temperament og specifikke krav til andre, ellers kan de hurtigt blive selvmordstruede. De kan falde til ro ved at få et koldt bad. 

 

Væddeløber

En deltager, som er social og venlig men til gengæld bliver gravid bare du nærmest kigger på hende. Ikke så optimalt i et reality show. 

 

Orkidé (stedmoderorkidé)

Tiltrækkende deltager med et farverigt udseende. Under overfladen er der dog ikke så meget indhold. Deltageren er let underholdt i en balje vand. Kan i pressede situationer finde på at fake sin egen død.

 

Calathea Lancifolia

Vred diva-type med høje forventninger til andre. Kan let blive husets dramaqueen. Hvis hun ikke får tilstrækkelig opmærksomhed, vil hun få slidte spidser og tale grimt til andre.

 

Dieffenbachia Seguine Hedge

Fyldig og busket deltager. Så længe han holder sig ude af direkte sol, skal det hele nok gå. Introvert og holder sig gerne for sig selv. Hader drama. 

 

Svigermors skarpe tunge (Sansevieria)

Stærk deltager, som de andre vil komme til at undervurdere. Ikke den kønneste deltager, men kan let snyde andre. Store vinderchancer.

 

The Circle USA kan ses på:

Mia N

 

image_print

DEL

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg