Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

1-2-3 og så var jeg selvstændig psykolog

Planteværk har kørt på lavt blus, men er nu tilbage

 

Jeg plejer at udgive et indlæg på Planteværk ugentligt og i perioder, hvor jeg er inde i en plantebesættelse over et eller andet emne, endda hyppigere. Siden februar har Planteværk dog kørt lidt på lavt blus. Jeg har delt hvorfor på min Instagram (@mia_nbk), hvor de fleste faste læsere følger med, men ikke herinde.

Jeg har startet min egen praksis som psykolog, og derfor har mit fokus været på at bygge en helt anden hjemmeside op, nemlig mianoerbak.dk. Hjemmesiden er Planteværks seriøse storesøster i lidt mørkere farver, men ellers er det vist ganske tydeligt, at det er mit design.

Jeg har også for nyligt oprettet en psykolog-instagramprofil (@psykologmianoerbak), hvor jeg deler indblik fra psykologiens verden. Min erfaring fra Planteværk har naturligvis hjulpet mig på vej ift. at lave hjemmesiden og reklame, og jeg har opdaget en stor nørdeglæde ved at lave hjemmesider. Jeg har også lavet min søsters forfatterhjemmeside (brittnoerbak.dk), og hun er i øvrigt ude med en helt ny kriminalroman Missionen. Ja, det var 100% indskudt reklame.

 

Min praksis i Valby

 

Der sker derfor mange ting i mit liv, og jeg er lige så lykkelig for det, som jeg plejer. Jeg har praksis på Østerbro og Valby, og jeg har også onlineforløb. De kommer til at være fantastiske at have, når jeg skal rejse i Thailand i fremtiden. En af mine grunde til at gå selvstændig er nemlig også, at jeg 100% kan planlægge min egen arbejdstid, og at jeg vil kunne tage arbejdet med på mine rejser. At det at gå selvstændig uden en opsparing så gør en instantly fattig, er en anden sag. Jeg skal nok komme afsted, jeg skal bare lige have råd først.

Da det lykkedes mig sidst at få sjældne planter med hjem fra Thailand, skal jeg naturligvis også tjekke plantemarkeder- og butikker ud i Bangkok, næste gang jeg er der, og skrive om dem. Jeg er spændt på, hvad jeg finder.

Ift. Thailand og hvad der har optaget mig, så går jeg ikke på Thai aftenskole længere. Jeg kan nu begå mig nogenlunde på sproget, og så træner jeg det via et online program. Jeg vil dog genoptage holdet på et tidspunkt, for mit mål er at blive flydende på sproget. Så flydende som en bleg nordjyde kan blive, you know.

 

 

Jeg har savnet Planteværk og vil derfor lige så stille udgive indlæg igen. Der kan være perioder, hvor de igen ikke udkommer så hyppigt, fordi psykolog-business is a blooming, men sådan bliver det ikke lige nu. Jeg har planlagt indlæg omkring: omplantning, planter jeg ikke kan holde i live, nyeste fund fra Byttereolen, min sommeraltan, Kirsebæralléen på Bispebjerg kirkegård og “extra floral nectaries”, der kan lave brændemærker i vores planter. 

 

Mine planter har det godt, min praksis har det godt, mine grise, Blommemor (min bil) og jeg har det godt. Planteværk har det også godt, til trods for, jeg har forsømt hende lidt. Så tak til jer fordi I fortsat følger med.

 

 

Mia N

 

image_print

DEL

2 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg