Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Film og serier jeg glæder mig til

2022 ser ud til at blive endnu et rigtigt godt film-år, særligt indenfor drama- og min favorit, horrorgenren. Der er særligt tre film og én serie, som jeg virkelig ser frem til.  Hvis biograferne kan holde sig åbne, indtil filmene får premiere, er jeg sikker på, det bliver nogle fede filmoplevelser.

Lad os begynde at varme popcornmaskinerne, bland selv slik-hånden og sur mor-tyssen på de andre biografgængere op!

 

 

Morbius (2022)

Premiere i DK: 31. marts 2022 i biograferne.

Genre: Action, adventure, drama

IMDB (se trailer her): Morbius 

Alt, hvad Jared Leto rører ved, bliver til guld (jeg skulle nok blive til guld), og jeg håber, at Morbius ikke er en undtagelse. Ud fra traileren ser det ikke sådan ud.

Morbius handler om biokemikeren Michael Morbius, der prøver at kurere sig selv for en blodsygdom, men i stedet kommer til at give sig selv noget meget værre – en heftig blodtrang. Udover Jared Leto er også Michael Keaton på rollelisten, og han har især i de seneste år gjort det virkelig godt. Uh, jeg glæder mig!

 

 

The Black Phone (2021)

Premiere i DK: Filmen havde premiere i USA i 2021, men får i Danmark premiere d. 24. juni 2022 i biograferne

Genre: Horror

IMDB (se trailer her): The Black Phone

The Black Phone er den film, jeg har set mest frem til. Traileren sælger den overordentligt godt, og Ethan Hawke spiller efter min mening rigtig godt i gysere. Hans film i andre genrer er jeg ikke rigtigt til, men Sinister? Mere af det, tak.

I The Black Phone spiller Hawke “The Grabber”, som angiveligt kidnapper små børn. Et af hans ofre, en 13årig dreng, begynder at modtage opkald på en telefon i rummet, han holdes fanget i – opkald fra tidligere ofre.

 

 

All of Us Are Dead/Jigeum Uri Hakgyoneun (2022, serie)

Premiere i DK: 28. januar 2022 på Netflix

Genre: Action, drama, fantasy

IMDB (se trailer her): All of Us Are Dead

Sydkoreanerne er superstjerner på drama- og horrorområdet og særligt i zombiegenren, som Train To Busan virkelig illustrerede. Nu er de igen på banen med All of Us are Dead, der ser fantastisk ud. Unge mennesker i den moderne verden, en virus, zombier, der løber hurtigere end Usain Bolt. Det kan kun blive fremragende.

 

 

The Batman (2022)

Premiere i DK: 3. marts 2022 i biograferne.

Genre: Action, crime, drama

IMDB (se trailer her): The Batman           

Den eneste rigtige Batman for mig er Christian Bale (og LIDT Michael Keaton). Derfor holder jeg ikke mit løfte overfor mig selv, når jeg alligevel glæder mig vildt meget til, at The Batman får premiere. Jeg kunne indledningsvist ikke forestille mig, at Robert Pattinson ville være en god Batman, men efter at have set hans skuespilspræstationer de sidste 5-10 år samt traileren til denne film – så er jeg spændt og forventningsfuld.

The Batman ser ud til at være dyster, måske endda endnu mere dyster end de 3 Bale-forgængere. Lad os se.

 

 

Der er selvfølgelig mange flere film og serier at se frem til i 2022.

Hvilke ser du frem til?

 

Mia N

image_print

DEL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg