Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Mit første blogindlæg – kan jeg få en trommehvirvel?

Dette er mit livs første blogindlæg. Jeg har pustet ballonerne op, og det er en fest, hvor alle er inviteret! Jeg glæder mig til at have en lille oase med alt det, jeg elsker, interesserer mig for, og som gør mig glad.

Jeg har i flere år delt ud på Instagram om mine interesser og mine hverdagsobservationer i smukke København, og min Instagram er ligesom min kamerarulle på min telefon: et sted, hvor jeg samler alle de små, fine øjeblikke, der opstår hver eneste dag, og som jeg for alt i verden ikke vil overse. Det er nemt at overse i perioder, hvor enten arbejde, at skifte til vinterdæk på bilen eller mærkelige kropssmerter, fordi man er over 30, fylder for meget.  Jeg kan komme til at overse dem, hvis en person dytter af mig i trafikken, og jeg bruger 30 min bagefter på at spekulere over hvorfor.

Jeg har derfor forpligtet mig overfor mig selv til at dokumentere og til dels offentliggøre de små stunder, der opstår hver eneste dag, som skaber glæde. Både på min IG, i dagbøger og nu på Planteværk.

 

 

I manges øjne er mit liv ikke særligt beundringsværdigt, snarere tværtimod. Jeg er introvert, single, arbejder for meget og spekulerer for meget. Jeg har trang til frihed og dermed til at rejse ud i verden, backpacke, sidde bag på en scooter i Bangkok med 3 andre og frygte bare en lille smule for mit liv. Men jeg gør det, både eventyrene, alenetiden og usikkerheden, fordi det gør mig glad. Det er det, denne blog handler om.

 

Tak fordi du læser med.

 

Mia N

 

image_print

DEL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg