Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Bucket list: Ønsker for min sommerferie i DK

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været hjemme i hele min sommerferie. Jeg plejer altid at rejse både i sommerferien og i andre ferier, særligt til Asien. Sidste år var jeg grundet corona også “kun” på Bornholm og i Norge, så det var også anderledes end 85% luftfugtighed og coconut shakes i Thailand. I år bliver det dog noget helt nyt – jeg skal nemlig ingenting.

Ingenting er dog et tvivlsomt begreb hos mig, for jeg kan ikke finde ud af at lave ingenting. Jeg laver næsten altid et eller andet og har gang i flere projekter – men jeg skal i hvert fald ikke ud at rejse i år. 

Lande begynder at blive åbnet, heldigvis, men det er stadig ret usikkert at rejse. Jeg kender rigtig, rigtig mange, som har måttet aflyse deres planlagte ferier grundet coronasmitte eller restriktioner. Jeg rejser for det meste alene, og det giver lidt ekstra arbejde, især ved uventede situationer. Derudover har jeg i 2016 været meget syg med denguefeber (myggesygdom), og hvis jeg får sygdommen igen i Thailand, kan det være ret farligt. Så er det ikke så smart, hvis der grundet corona er usikkerhed omkring landegrænser, rejseforsikring osv. Da jeg dengang var indlagt i Thailand, havde det kostet mig 156.000kr, hvis jeg ikke havde haft rejseforsikring.

Det er jo også en slags penge.

 

Jeg skal derfor i år holde sommerferie i Danmark. I starten var det noget, jeg lige skulle vænne mig til, men nu glæder jeg mig vildt meget. Når man rejser meget, er det fantastisk, men man kan også godt trænge til en ferie, når man kommer hjem. Til at komme over jetlag, få sovet, spist rugbrød og sørge over at skulle tilbage på arbejde. 

Nu kan jeg få de ting overstået med det samme, så jeg i stedet kan koncentrere mig om at slappe af, trække vejret og bare nyde livet. Jeg vil gerne nyde livet på flere måder, der bare er særligt fede i sommeren, og det behøver ikke være store ting. Tværtimod er målet med min ferie at tage den med ro, trække vejret og lade lysten til eventyr guide mig. 

Jeg skal være hjemme i København noget af ferien, resten skal tilbringes i min fars sommerhus i Blokhus i Nordjylland. Jeg får sommerferie om 1 uge! Let the countdown begin.

 

 

Mine ønsker for min sommerferie

 

Nørde planter (jeg afventer lige nu plantepost fra Holland, en Philodendron Golden Violin)

 

Have mere tid til bloggen 

 

Bade i havet (min vandskræk skal endnu engang udfordres)

 

 

Prøve nyt mad

 

Meditere

 

Se mine veninder

 

Gå på loppemarkeder og i Det Kollektive Klædeskab, når det åbner igen den 2. august.

 

Have Vebbestrup softice og andre is

 

Sidst jeg fik Vebbestrup softice med min søster.

Jeg får altid med chokoladekrymmel. Verdens bedste (og billigste) softice!

 

 

Se solnedgangen på stranden (det gør jeg altid, når jeg er hjemme i sommerhus i Nordjylland)

 

Lede efter rav på stranden med min ravlygte

 

Forsøge at bygge et toetagers marsvinebur

(marsvinebure er store og grimme, og det kunne være rart at samle to bure i ét møbel, hvis jeg nu ender med at skulle beholde Captain og Lady. Jeg har gået og indsamlet genbrugsmaterialer og vil prøve at bygge noget selv. De er hundedyre at købe)

 

Lytte til regn (det ér jo sommer)

 

Grille

 

 

Plukke en vild buket

 

Være sent oppe

 

Se film og serier

 

Læse minimum én bog

 

Jeg er startet på En helt normal familie af Mattias Edvardsson efter anbefaling fra min søster. Den lover godt.

 

Sove rigtig meget og vågne af mig selv (uden vækkeur)

 

Lægge puslespil

 

Kysse på marsvin

 

Se min søster (og hendes høns og plejekanin, der pt. har 10 unger)

 

 

Bytte grøntsager og planter med min søster

 

Have microbladed mine bryn

 

Lave noget kreativt (jeg har trang til at tegne og male)

 

Gå ture

 

Evt. køre til Sverige (især for at købe ballerinasmåkager)

 

Tage på éndagsture i DK

 

JEG GLÆDER MIG!

Hvad glæder du dig til over sommeren?

 

Mia N

 

image_print

DEL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg