Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Nyeste genbrugsfund fra Byttereolen #1

Byttereolen er en stor reol og område i min gård ved storskraldsområdet. Der er sat en gammel reol og med sprittusch skrevet ”Byttereolen” på. Der kan alle bebeboere fra de omkringliggende bygninger, der deler gård, bytte med hinanden. Jeg har rigtig mange møbler, nips og andet fra reolen, og det er den bedste opfindelse. Derudover er Byttereolen temmelig magisk. Jeg oplever gang på gang, at jeg lige tænker: ”det kunne være fint, hvis jeg havde en hylde/potte/vase i mit hjørne der”, og indenfor den næste uge er præcis den genstand derude.

Her er mine nyeste fund fra Byttereolen:

 

Kasse i metal til vaskemiddel. Den passer lige ind på mit badeværelse.

 

Retro krukke, som jeg bruger som planteophæng. Jeg har sat den op på min plantereol på altanen og plantet kløver i (den er lige midlertidigt bundet sjusket op med tyndt reb, fordi jeg ikke havde nogle kroge).

 

Natbord i træ, bladformet. Jeg havde et meget mindre natbord før (også fra Byttereolen), men jeg er en roder/bunke-skaber, så det er godt med et lidt større til alt mit sniller snaller. Den blå vase er i øvrigt også fra Byttereolen.

 

Kurv/bord i ét, som jeg bruger som en skammel med opbevaring på min altan. Puden er købt i Jysk.

 

Altankasse. Byttereolen syntes ikke, der var nok på min altan. Her har jeg plantet en masse persille til mine grise i.

 

Gammel rosa stol

Hvordan har nogen kunnet smide denne ud? Ja, den var lidt ødelagt, men nu har jeg givet den en kærlig hånd med hammer og lim, og den er smuk!

 

Jeg er rigtig glad for mine fund, og de er alle i brug. Jeg har i bytte sat nogle potter, krukker, tøj, sko og bøger. De er også allerede snuppet af andre beboere. Fantastisk koncept!

 

Mia N

image_print

DEL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg