Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Instagram-konti, der gør mig glad

Jeg har en del Instagram-konti, hvor jeg bliver glad af at se deres stories og følge med i deres oplevelser. Nogle fordi jeg kan lide deres tilgang til livet, deres humor, deres hunde, andre fordi jeg føler, jeg er med på deres oplevelser og lever lidt gennem dem.

Min rutine er, at jeg om aftenen er dødtræt og vil gå i seng, og så tænker jeg: «hov, jeg skal lige se, om Sortenæb (skallerupridecenter) har badet i dag, om Herbert har budt Miriam (miriampoulsen) velkommen hjem med sin vanlige lyd, hvor langt Liv og Mads  (projektbaekkelund) er med at bygge deres bede, og om Hubert (hubertthegoldenretriver) har husket at bade sig selv i mudder i dag”. De konti er ofte det sidste, jeg ser, før jeg falder i søvn.

Jeg er stoppet med at følge profiler, som får mig til at have det dårligt med mig selv. Dem, der viser den mere polerede overflade, eller måske er de bare så heldige altid at have en poleret overflade. Der er virkelig nogen derude, der ikke har en dobbelthage, selv hvis de prøver.

Jeg har ikke den polerede overflade, og det har flere af nedenstående profiler heller ikke, og det er glædeligt, befriende og ægte. Følg dem for et dagligt glædesboost! 

 

Tryk på navnene for at komme til deres IG.

Billederne i indlægget er iStock-fotos og ikke profilernes egne, da jeg ikke har bedt om tilladelse til at brug deres billeder. 

 

Miriam Poulsen – Jeg har kendt til Miriam i mange år, fordi vi begge var skribenter på et onlinemagasin. Jeg opdagede hurtigt, at Miriam er en grammatik- og sprognazi som jeg selv (hun er endda meget bedre end mig!), og at vi havde mange ens interesser, herunder at være kæledyrsmødre, amerikanofiler, frivilligt barnløse og elske slik, film og TV. Miriam har endda inspireret mig til at få en ny afhængighed: puslespil.

Miriam er aktiv både på Instagram og sin blog Miriams Blok, og hun er ægte, omsorgsfuld og har god humor. Følg hende bl.a. for daglige observationer, hendes humor, hendes kat Herbert og hendes rejser til USA.

Skallerup Ridecenter – Skallerup ridecenter drives af Lone og Søren i Nordjylland, og på profilen viser Lone hver dag stories fra sin hverdag med gåsen Sortenæb, hunden Snuden, kattene Rita, Findus og Mac, og profilen er ren glæde, hvis du elsker dyr og natur. Lone og Søren måtte godt adoptere mig. 

Projekt Bækkelund – Projekt Bækkelund er Liv Martine og Mads’ Instafram for deres gård Bækkelund. Alt, hvad Liv rører ved bliver til guld, og derfor gør deres gård også. Her kan du følge med i fx have- og byggeprojekter og deres høns, som vist er mere end halveret i antal (ræv!). Følg den for naturen og projekterne. Bonusinfo: Lone og Søren fra Skallerup Ridecenter er Livs forældre.

Hubert the golden retriever – Hubert bor i KBH og er en af de sødeste og gladeste hunde. Hubert elsker at gnide sig i alt smuds, han overhovedet kan finde, særligt mudder, og jeg tænker, at de må vaske ham 10 gange om dagen. Følg ham for mudderet, glæden og videoer, hvor han lever livet i sine ejers ladcykel.

Kagetid – Også Liv Martine og hendes partner Simones profil omkring deres firma, Kagetid, hvor de ofte deler en masse videoer om at lave kager, flødeboller og slik. Jeg elsker at se videoer, hvor der laves mad og snacks. Det er både kreativt, meditativt og sultskabende. Følg den for god vejledning i bageprojekter og Livs virkelig smukke fyldte chokolader, som hun kan spejle sig selv i.

 

Smallholder farmgirl – Dette er en profil, jeg opdagede for nyligt, da jeg muligvis sad og søgte på geder. Don’t ask. Man følger Charlie Dodds liv på en gård i USA, hvor der dagligt vises en kæmpe flok løbende geder og får med glædesskabende musik til. Følg den for glade geder.

 

Siblings or dating – Nu skriver jeg godt nok, at det er Instagramkonti, der gør mig glad, og der falder denne måske lidt udenfor, for gud, hvor er den frustrerende! Der bliver hver dag lagt billeder op i story af to mennesker, hvor man skal gætte, om de er søskende eller et par. OG MAN GÆTTER ALTID FORKERT.  Det er ufatteligt underholdende og et godt tidsfordriv.

Følg den for selvtorturen og for at se folks virkelig sjove, frustrerede kommentarer, der også deles i story.

 

Follow away!

Skriv meget gerne dine favoritprofiler herunder, så jeg kan følge endnu flere.

 

 

Mia N

image_print

DEL

En reaktion

  1. Hej Mia
    Jeg sad blot lige og tjekkede navnet Sortenæb.dk på google og pludselig dukker du op, netop fordi du har fortalt om din glæde ved at følge min/vores profil om livet hos os på landet :-)Sortenæb, Snuden, kattene og alle hestene. 😁
    Wauuu sikke søde, dejlige positive ord. 😍 Hvor er du sød og hvor er det sjovt for mig at læse, at sortenæb og co er en slags godnathistorie-fortælling for dig. Det så hyggeligt. Skulle vi være heldige allesammen at leve mere end en gang, er du meget velkommen til være en del af “os” Hi Hi ❤️
    Rigtigt god aften til dig og dine . PS jeg har en dejlig hest der er opkaldt efter Miriams kat 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg