Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Månedens favoritter: oktober 2021

Müslibarer, boller, brunkager og æwler

 

Månedens favoritter for oktober har igen været nogle gengangere fra tidligere, herunder Easis isbarer (her) og Ribena solbærsaft (her). Jeg fik i fødselsdagsgave kæmpe mjødglas af min søster, fordi jeg drikker som 10 voksne mænd til sammen, og de er perfekte til den røde saftevand.

Corny müslibar, 50g, 5-15kr, fås i diverse supermarkeder

Måneden har derudover gået med at snacke diverse nøddebarer, særligt når jeg er på arbejde eller kører langt og har brug for lidt energi. Corny har været på tilbud til en 5er mange steder, og derfor har de været the chosen ones. De er overraskende gode. Jeg kan lide både chocolate, white chocolate og banana.

 

 

Min søsters gulerodsboller

Jeg har derudover været så heldig, at jeg gennem lang tid regelmæssigt har fået min søsters hjemmelavede gulerodsboller. Hun står simpelthen og bager løs til mig, inden vi skiftevis kører tværs over landet for at se hinanden. Jeg elsker alt brød. “Brød, brød, brød” er faktisk mit livsmotto, og dem her er særligt gode – så gode at jeg ikke har lavet mine surdejsboller i evigheder. Gulerodsbollerne får nemlig samme sprødhed på ydersen og svampede godhed indeni. Tak til hende!

 

 

Elstar æbler og peanutbutter, Elstar plukket på Frydenlund æbleplantage, peanutbutter, 340g, 20kr, fås i Netto

Jeg har været på æblepluk med en veninde i Nordsjælland, og der plukkede jeg Elstar-æbler, som er min favorit æblesort. Den er sprød og temmelig syrlig og passer perfekt til mine smagsløg. Jeg skærer et æble ud i både og dypper dem i peanutbutter. Voila.

 

Brunkagehjerter, 425g., 15-25kr, fås i diverse supermarkeder, Normal og Tiger

Jeg er ikke julens største fan, men jeg ér til gengæld BFF med julens snacks. Jeg elsker brunkagehjerter, og nej, de runde er bare ikke lige så gode som hjerterne, og det må gerne være de rigtig billige fra Normal.

 

 

Glædelig november og brød, brød brød!

 

Mia N

 

image_print

DEL

2 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg