Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Månedens favoritter: august 2021

Solbærsaft, karamelriskager og Ballerinasmåkager er bare nogle af månedens favoritter

Der er REKLAMELINKS i dette indlæg.

 

Ribena solbærsaft light, 850ml, 32kr, kan findes i de fleste supermarkeder

Vi starter i det oldschool hjørne, nemlig med Ribena saft. Det er en klassiker, som mange godt kan lide, og den har fået en genfødsel hos mig. Hold kæft, den smager godt! Jeg drikker den fra gigantiske glas, hvor der kan være en liter i. Og tisser i 7 timer derefter. Det er en fest.

 

Pepsi Max Cherry og Pepsi Max Vanilla, købt ved den tyske grænse for 47kr/ramme. Kan også købes på Netpris.dk (reklamelink)

Det kommer ikke bag på nogen, at Pepsi Max kunne være med i hver eneste måned af Månedens favoritter. Nu har jeg endelig skaffet Pepsi Max Cherry, som er udgået i Danmark, OG jeg har skaffet Pepsi Max Vanilje. Tak til æ grænz. De smager suverænt begge to, og jeg drikker dem hver dag. 

 

Easis Isbar, 35kr for en pakke med 4, kan købes i bl.a. Føtex og Netto 

Jeg elsker de klassiske isbåde, og dem her minder lidt om blandet med et hint af Mars-isen. Den er lille, og den er kalorielet, og alligevel har den virkelig god smag. Chokoladen omkring vaniljeisen indeni har det rigtige knæk, og isen har en god konsistens. Kan virkelig anbefales. Hilsen min mund.

 

 

Good Food riskager, salted caramel, ca. 14kr, kan fås i Føtex og Netto

Den knasende fornemmelse af riskage, men uden den kedelige smag af riskage. I stedet smager de af karamelpopcorn, som får mig tilbage til min yndlingsbiograf i Bangkok, Thailand. De er virkelig, virkelig gode. Der findes to andre varianter, Cheese og Sour cream & onion, begge også rigtig gode. 

Tak til min veninde og nabo for at have gjort mig opmærksom på dem.

 

Ballerina småkager, original og kanelbolle, ca. 20kr pr rulle, købt i Malmö. Kan købes på Partyking.dk

Min søster var (og er stadig) i mange år besat af Ballerina småkager. Jeg syntes, de så så kedelige ud, og jeg lavede endda sjov med, at hun var så vild med dem og virkelig sørgede, da de udgik i Danmark. Indtil jeg købte nogle til hende i Sverige og smagte dem selv… Jeg måtte æde mine ord og en hel pakke. De smager vanvittigt godt! Kanelbolle-versionen har en intens smag af lykke, og småkagen knaser godt. Shout out til min søster for at gøre mig opmærksom på dem, og tak til min veninde for at have købt dem i Malmö til mig.

 

Snack away.

 

Mia N

 

 

 

 

image_print

DEL

En reaktion

  1. Pt. koster karamel-riskiks 10 kr i Netto. Det er ganske muligt, at jeg har hamstret en lille bitte smule… som i: der er 6 pakker i mig skab. Hvilket ikke er nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg