Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Månedens favoritter: november 2021

November måned har stået på fladbrød og let julestemning. Jeg har nemlig været besat af pebernødder, chailatte og arabisk fladbrød.  

 

Vendsysselske pebernødder, 200 g, 18kr, kan fås i de fleste supermarkeder 

Vendysselske pebernødder har altid været mine favoritter. De har en let krydret vaniljesmag og smager ret anderledes end de fleste, mere klassiske pebernødder. Dem elsker jeg også, bevares, men jeg glæder mig altid til, at det bliver vinter, og mine pebernødder kommer på markedet. Måske ikke vinter, nok nærmere sommer, da julen ifølge servicebranchen starter allerede der. Men jeg har ingen indvendinger mod, at Vendsysselske pebernødder indtager markedet tidligt!

 

Fredsted Skinny Chai Latte (krydret eller karamel), pakke med 8 breve, 25 kr, fås i Føtex 

Jeg har altid elsket chai latte, men jeg har aldrig elsket, at de kaloriemæssigt nærmest svarer til at spise en burger. Jeg er på ingen måder kalorieforskrækket, men hvis noget smager lige så godt i light-version, vælger jeg det (så er der plads til at spise mere slik).  Jeg afprøvede derfor skinny-versionen af Fredsteds Chai latte, som indeholder kun 36 kcal pr. brev. Jeg bruger 2 breve i et krus, og det smager fremragende. Det dufter godt, ser godt ud, og jeg kan ikke smage, at det er mindre kalorieholdigt. Dem drikker jeg hver dag på arbejde. Yum. 

 

 

Fladblød, pakke med ca 6 stk, 12kr i diverse grønthandlere (i hvert fald på Nørrebro) 

Jeg elsker at gå i grønthandlere i mit kvarter. Alverdens grøntsager, nødder, krydderier og dufte, og det hele til nærmest halv pris af supermarkederne. Jeg elsker deres fladbrød, som er meget blødere og mere smagfulde end tortillas fra supermarkedet. Jeg spiser dem både alene, med dyppelse eller som en durum med salat, falafler og guacamole indeni.  

 

Mia N

 

image_print

DEL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg