et bondegårdsliv i storbyen

Nyeste genbrugsfund fra Byttereolen #2

Der har været en god “høst” i byttereolen over de sidste par uger. Jeg har fået mange ting, som jeg ELSKER, og som passer lige ind i mit hjem!

 

 

Væksthus

Et par dage før jeg skulle ud og hente nogle sjældne planter, jeg havde købt, stod dette fine vækstshus ude i byttereolen. Det fungerer som et lille vinduesdrivhus, og det kan skabe høj luftfugtighed for mine planter. Det er perfekt! Og så i farven blå, som jeg elsker. Jeg har rengjort det, og det er nu i brug.

 

 

Staffeli

Jeg har før fortalt om byttereolens magi herinde, og endnu engang har den ramt rigtigt. Dagen før jeg fandt dette store staffeli derude, havde jeg talt med en kollega om lysten til snart at male igen.

 

 

Vaser og krukker

Smukke gamle vaser og krukker, som jeg bruger til mine planter. Den grønne vase passer godt sammen med min nye lampe i soveværelset. Margarinekrukken og en et mønstret krus har jeg plantet basilikum i.

 

 

Vinglas

Jeg kom til at smadre et vinglas for nyligt, så det var perfekt, at der stod to nye. Jeg kan godt lide deres mere runde form.

 

Tak til byttereolen!

 

 

Mia N

DEL

Del på facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Psykolog, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 34 år og oprindeligt nordjyde fra Hjallerup og Aalborg. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på tredje år med mine to marsvin og ca. 60 planter og elsker det. Jeg er uddannet psykolog og arbejder i psykiatrien. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad.

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen