Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Plantebrevkasse: Er min plante muggen?

Spørgsmål:

 

“Jeg har lige set, at en af mine planter er “muggen”. 1) hvad tror du det er? 2) hvad har jeg gjort forkert?”

 

 

 

Svar:

Jeg synes, det ligner, at din palme holder familiesammenkomst for uldlus – at det ikke er mug, men at planten er inficeret af skadedyret uldlus (mealy bugs), som til forveksling kan ligne mug. Hvis det er uldlus, skal du behandle planten mod skadedyr. Du kan enten købe insektmiddel eller du kan fx lave det ud fra min opskrift på bloggen. Så skal du væde planten de steder, hvor lusene er, og gerne tage blandingen på en klud, vatpind eller andet, som kan nå ind og fjerne alle de synlige uldlus. Gentag behandlingen, til alle uldlus er væk.

Du har intet forkert gjort. Nogle gange flytter de skiderikker bare ind.

 

De bedste hilsner,

Mia N

image_print

DEL

2 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg