Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Podcastanbefalinger: Scamanda og Believe In Magic

Anbefaling af 2 podcasts om unge kvinder, der svindler sig til opmærksomhed og penge 

 

Som intens true crime podcast-lytter er det rart nogle gange at udskifte de forfærdelige mord med svindel. Ofte er podcasts om svindlere længere serier omhandlende én sag, og det giver plads til virkelig at fordybe sig i svindlerens sind.
Der er samtidig noget vanedannende i at høre om helt almindelige mennesker, som handler på deres mistænksomhed og får afsløret store svindlere.

Disse to podcasts handler begge om netop det. De fastholdt min opmærksomhed, og særligt Scamanda blev hurtigt slugt.

 

 

Scamanda

I Scamanda følger vi Amanda Rileys kamp mod kræft over hele, ja, jeg har faktisk ikke styr på det, 4-8 omgange. Hun erklæres rask, bliver syg igen, rask, syg og igen og igen. Imens skriver hun om sit sygdomsforløb på sin blog og sociale medier og får opmærksomhed og penge fra både venner, familie, kendte, kirkesamfundet og fremmede. Hun er charmerende, åben og glad, og folk flokkes om hende. Men noget er ikke, som det ser ud.

 

Scamanda ligger i Apple Podcastappen og består af 8 afsnit á ca. 1 times varighed hver samt 3 bonusepisoder.

 

 

Believe In Magic

Believe In Magic handler om pigen Megan og hendes mor Jean. Megan får en kræftknude i hjernen, og hun dedikerer sit liv til at hjælpe andre børn, der også er syge, med at få opfyldt deres ønsker. I mellemtiden bliver hendes egen sygdom værre, og hun og moderen må indsamle penge ikke blot til andre syge børn, men til Megan selv.
Flere begynder at få mistanke om, at Megan slet ikke fejler noget. Særligt da hun og moderen er i Disney World, hvor de efter egne beretninger på sociale medier er indlagt på hospitalet.

 

Believe In Magic ligger i Apple Podcastappen og består af 7 afsnit á 30-60 min hver. 

 

Mia N

 

 

image_print

DEL

2 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg