et bondegårdsliv i storbyen

Månedens favoritter: april 2021

Lakridshæle, Bold og Milka snack

 

BOLD Oat Iced Espresso, 250 ml, ca. 15kr, fås i Normal

Jeg er hoppet med på hypen fra Løvens Hule og har prøvet både denne version med havremælk og den originale med almindelig mælk. Denne er min favorit. Den er let, cremet og smagfuld. Jeg har aldrig oplevet at blive frisk af at drikke hverken kaffe eller energidrikke, så for mig handler det om den gode smag!

Milka choco snack, pakke med 4, ca. 20kr, fås i Aldi, Spar, Føtex (de fås nok flere steder, men der har jeg købt dem)

Jeg købte denne, da jeg var i sommerhus hjemme i Nordjylland i påsken, fordi den var på tilbud, og jeg elsker alt, der er mælkesnitte-ish. Denne er endnu bedre. Den er som en mælkesnitte, hvor man har fjernet den rugbrødsagtige bismag. Jeg får en hver dag på arbejde som snack, og det er et højdepunkt på dagen.

Spangsberg Lakridshæle, pakke med 10 stk., ca. 20 kr, fås i Meny og Superbrugsen (og på Luxplus.dk, hvor jeg bestilte dem)

Min veninde introducerede mig for Spangsbergs Lakridshæle, og de er VANVITTIGT GODE! Hvis man kan lide lakridsversionen af P-tærter eller Big Ben Lakrids, så vil man elske disse. De er bløde, søde og “lakridsede”. Forbered dig på at spise hele pakken i én sitting.

 

Mia N

 

 

DEL

Del på facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Månedens favoritter: august 2021

Solbærsaft, karamelriskager og Ballerinasmåkager er bare nogle af månedens favoritter Der er REKLAMELINKS i dette indlæg.   Ribena solbærsaft light,

Mere

Mia N

Psykolog, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 34 år og oprindeligt nordjyde fra Hjallerup og Aalborg. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på tredje år med mine to marsvin og ca. 60 planter og elsker det. Jeg er uddannet psykolog og arbejder i psykiatrien. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad.

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen