Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Min beauty-indkøbsliste i Thailand

Faste skønheds- og plejeprodukter, jeg altid skal have med hjem fra Thailand

 

I Bangkok skal jeg altid shoppe ting med hjem til Danmark, og jeg køber ind i Boots (Engelsk Matas), Thailandske supermarkeder og diverse lokale eller internationale kæder, fx Sephora. Jeg er heller ikke bleg for at snuse rundt i skumle, Thailandske bikse.

Flere af produkterne er ikke billigere end hjemme i Danmark, men de er mine favoritprodukter, ikke bare fordi de er gode, men fordi de også efterhånden har sentimental værdi for mig. Tænk at man kan blive helt varm om hjertet ved at se en tube tandpasta.

Priserne er ud fra hukommelse og kan have ændret sig.

 

 

 

Jeg sværger til Boots (Engelsk Matas-ish) egen hårmaskeserie og særligt den med kokos er fantastisk. Jeg køber altid nogle med hjem, selvom de vejer et halvt ton i min bagage. 

En hårkur på 400 ml koster omkring 200THB (39kr) 

 

 

 

 

 

 

Jeg synes, at Sparkle Whitening tandpasta er god og rent faktisk lysner mine tænder en lille smule, så den køber jeg også med hjem. Jeg skifter mellem den og en almindelig dansk tandpasta, da jeg ikke ved, om Sparkle indeholder flour og andre ingredienser, den skal for at holde bisserne sunde. 

En tube koster ca. 150THB (29kr)

 

 

 

 

 

Mascaraer i Boots Thailand er altid meget billigere end i Danmark, så her køber jeg nogle stykker med hjem. Jeg bruger vandfast sort mascara og har længe købt en fra Max Factor, der nu er udgået. Denne gang bliver det nok Maybelline Total Temptation, som jeg også har købt flere gange herhjemme.

I DK koster den ca. 85kr, hvorimod en mascara i Thailand typisk koster omkring 10kr-20kr.

 

 

 

 

 

Myggespray, myggespray og MYGGESPRAY. Som tidligere denguefeber-syg så skal jeg sikre mig godt mod myggestik, og selvom Deet ikke er et skånligt produkt (tværtimod) og derfor ikke kan fås i særlig høje procenter i Europa, så køber jeg altid en i Thailand. Det er bare den, der virker bedst. 

Den er derfor heller ikke billig i Thailand-standarder og koster omkring 300 THB (60kr).

 

 

 

 

 

 

Mine øjne tørrer let ud og særligt efter en 11 timers flyvetur er de tørre som bare fanden. Øjendråber koster omkring 100THB (20kr).

 

 

 

 

 

 

Det er ikke, som du tror.

Canesten kan købes i håndkøb på apotekerne, og jeg køber altid en tube med hjem til mine grises næser. Ja, du læste rigtigt. Canesten er effektivt mod at fjerne næse- og læbesvamp, som marsvin ret hyppigt får, og når det kan købes i håndkøb undgår man akavede spørgsmål. 70 THB (14kr).

 

 

 

 

 

Vidunderproduktet, Tiger Balsam, som kan bruges mod alt fra myggestik til tørre albuer. De bliver næsten kastet i nakken af dig i Thailand og koster ikke mere end 10kr. 

 

 

 

 

 

Derudover er faste køb: læbepomader, vitaminer, smertestillende, neglelak, serum og læbestifter.

 

 

 

Jeg må pakke virkelig let, så der er plads til alt det – og så har jeg ikke engang skrevet om slik og snacks, jeg også skal have med hjem!

 

PS. Jeg overvejer en konkurrence herinde med et par ting fra Thailand, så hold øje…

 

Mia N

 

 

image_print

DEL

3 reaktioner

  1. Åh whitening tandpasta – det er sgu bare lidt luksus. Kunne være, jeg skulle have det igen – er et kaffesvin og det klæder bare ikke ens tænder, selvom man
    børster dem 2-3 gange hver dag🤭.
    Ser frem til at læse om snacks!

    1. Ja, jeg synes, den kan noget. Måske bilder jeg mig det bare ind? Men den skal i hvert fald med hjem 🙂

      There will be snacks! Tak fordi du læser med 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg