Planter og alt det andet "værk",
der interesserer mig

Nyeste genbrugsfund fra Byttereolen #3

Det eneste, jeg efterhånden ikke har fundet derude, er en mand og en flybillet til Thailand

 

Det har været nogle fantastiske måneder i forhold til gode genbrugsfund i vores storskraldsområde og byttereol. Byttereolen er stadig magisk, og den opfylder stadig mine ønsker. Jeg har selv sat rigtig mange ting derud, fordi jeg har sorteret og ryddet op til et loppemarked, men jeg har virkelig også fået meget igen. Bl.a. to blå glaserede urtepotteskjulere en time efter, at jeg på min fødselsdagsønskeliste i oktober havde skrevet “urtepotteskjulere, gerne genbrug, glaserede, fx i blå” til min søster.

 

 

Globus

Jeg har altid gerne ville have en globus, men jeg har aldrig haft en. Der stod også en globus i Byttereolen sidste år, men den var i dårlig stand. Denne fremstår som ny og står ovenpå mit planteskab og stråler. 

 

 

Magasin/papirholder

Ja, jeg ved ikke, hvad sådan en hedder, men jeg har slæbt den med på arbejde og bruger den til opbevaring af mine blokke, papirer mv. 

 

 

Motionsbold

Jeg har haft en fysioterapeut og nu en kiropraktor, der har sagt, at det ville være godt, at jeg sad på en motionsbold på arbejdet, og at jeg lavede rygøvelser med/på den, da jeg har dårlig ryg. Jeg har ikke gidet investere i en gigantisk bold, fordi bland selv slik er mere værd for mig, men Byttereolen har nu foræret bolden til mig. Den er virkelig god for min ryg. Tak!

 

 

Væksthus

Det her er mit andet væksthus fra Byttereolen, og jeg er så glad! Jeg har allerede et fint, blåt et, som står i min vindueskarm med sjældne planter, og nu var der altså dette. Man skulle tro, at Byttereolen følger med på Planteværk. 

 

 

Urtepotteskjulere

Smukke potter, som jeg ville have købt selv, hvis ikke Byttereolen havde foræret mig dem. Der var to styk, og jeg er vild med dem. Jeg har plantet Alocasia, min favorit plantefamilie, i dem begge. 

 

 

Indisk figentræ i stor potte

Nok er dette figentræ (Ficus Audrey) lidt krøllet og medtaget, men det fejler ikke noget. Det står nu i min entré og lever sit bedste liv, inklusiv den smukke store potte (som i den størrelse havde været ganske dyr i butikkerne). Bladene er allerede blevet markant mindre krøllede, og der er nye skud på vej. Yay, planterescue!

 

 

Lysestager

Hvor smukke er de lige? De står på min blå kommode – som også er fra Byttereolen – i soveværelset. Et par dage efter stod der en tredje lysestage i serien. 

 

 

Gamle dåser (som man siger)

Smukke vintagedåser fra Irma, som jeg vil bruge til mine pensler og andre kreative ting.

 

Tak til Byttereolen for denne fantastiske høst!

 

 

Mia N

image_print

DEL

2 reaktioner

    1. Tak, det synes jeg også 🙂 Vi har sådan en Irmadåse stående på arbejde i en mindre størrelse, og jeg har altid kigget på den og syntes, den var så fin, så det er fedt, at jeg har mine egne nu 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mia N

Plantenørd, bonderøv og amatørblogger

Jeg hedder Mia, er 36 år og oprindeligt nordjyde. Jeg bor nu på Nørrebro i Købehavn på femte år med mine marsvin, kreative projekter, utallige planter, og jeg elsker det. 

Her deler jeg de ting, der optager mig, og som gør mig glad: alt fra planter og oplevelser i Danmark til gyserfilm og test af virkeligt underligt slik.

Velkommen!

Mia N

jeres favoritter
Udforsk
Støt planteværk (reklamelinks)

miasplantevaerk@hotmail.com

søg på bloggen
Søg